Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Ze Zlína bez bodu. Fotbalisté Liberce prohráli 1:2

Liberečtí fotbalisté ve dvanáctém ligovém kole hráli na hřišti Zlína, kde nakonec prohráli 1:2. Domácí vedli, Liberec po hodině hry vyrovnal z penalty, Zlín ale nakonec druhým gólem rozhodl o vítězství.

Ve čtrnácté minutě měl gólovou šanci Zlín. Jawo byl sám před Vliegenem, z bezprostřední vzdálenosti ale přestřelil. Gól padl až po půl hodině. Cenr se dostal k Dramému a ten propálil Vliegena – 1:0. Po chvíli to mohlo být o dva góly, když hlavička Jawa přeletěla horní tyč.

Liberec vyrovnal po hodině hry. Silný ve vápně fauloval Mikulu a po zásahu VAR se kopala penalta. Míč si vzal van Buren a uklidil míč do sítě – 1:1.

Liberec byl aktivnější, větší šance ale měli domácí. V 72. minutě pálil Hrubý a jeden z obránců míč odvrátil. O pět minut později si už domácí vzali vedení zpět. Bartošák poslal centr na bránu a míč zapadl do sítě. Vliegen sice byl faulovaný, balon v tu dobu už ale byl v síti a rozhodčí gól uznal -2:1.

Hosté měli možnost na vyrovnání v 84. minutě, kdy po centru Fukaly hlavičkoval Rondič a Rakovan vystřihl skvělý zákrok. Liberec vrhl síly do útoku a Zlín hrozil z protiútoků. Závěr druhé půle tak byl hodně hektický. Jenže další branka nepadla a Liberec tak neveze ze Zlína ani bod.

Trinity Zlín - Slovan Liberec 2:1 (1:0)

Branky: 28. Drame, 76. Bartošák - 61. van Buren (pen.). Žluté karty: 60. Silný - 6. Valenta, 53. Plechatý, 75. Frýdek, 90+4. Rabušic. Rozhodčí: J. Všetečka - J. Váňa, Z. Arnošt; VAR: M. Zelinka, AVAR: D. Černý

FC Fastav Zlín: Rakovan - Reiter, Procházka (C), Simerský - Drame (67. Bartošák), Kolář, Hlinka (67. Hrubý), Vakho - Janetzký (89. Didiba), Jawo (78. Fillo), Silný (78. Vukadinović)

FC Slovan Liberec: Vliegen - Mikula (C), Prebsl, Talovjerov, Plechatý, Preisler (73. Fukala) - Valenta (73. Višinský), Frýdek, Červ (83. Rondić)- Matoušek (6. Kozák - 73. Rabušic), van Buren

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, zlín, PSG Zlín, Bílí Tygři Liberec, fotbalista, FC Slovan Liberec, Jawa, FC Fastav Zlín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ze Zlína bez bodu. Fotbalisté Liberce prohráli 1:2  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.