Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Slovan jde v poháru dál. Ve Frýdku o pohodovém postupu rozhodl už v první půli

Liberečtí fotbalisté si zahrají osmifinále domácího poháru. Rozhodli o tom po vítězství 6:0 ve Frýdku-Místku. Dvěma góly se blýskl Rondić, trefil se i osmnáctiletý Ukrajinec Varfolomejev.

Slovan se poprvé trefil v patnácté minutě, kdy po individuální akci skóroval Kozák. Brzy přidal druhou branku Rondić, který se trefil ještě v závěru poločasu a prakticky bylo jasno.

Druhý poločas začali hosté také dobře. Hned ve 46. minutě našel Kozák Višinského a mladý záložník zvýšil už na 4:0. Poté se skvělým zákrokem ukázal také hostující gólman Stejskal, branky ale padaly znovu do druhé branky. Po hodině hry uklidil míč do sítě po centru Višinského Talovjerov.

I ve druhém pohárovém utkání se prosadil teprve osmnáctiletý Varfolomejev. Po krásné ráně v Rokycanech tentokrát znovu pálil zpoza vápna a v 78. minutě zvýšil už na 6:0 a tímto výsledkem také zápas skončil.

Frýdek-Místek - Slovan Liberec 0:6 (0:3)

Branky: 15. Kozák, 21. a 44. Rondić, 46. Višinský, 60. Talovjerov, 78. Varfolomejev. Žluté karty: 70. Massaniec, 90+2. Rubý - 30. Frýdek, 49. Talovjerov. Rozhodčí: Batík – Paták, Dohnálek. Diváci: 926

FK Frýdek-Místek: Gergela – Hykel (73. Burgo), Massaniec (73. Blejchař), Dadak (61. Nevřela), Velner (C) – Zupko, Rubý, Martiník – Konečný, Kovařík (78. Kohút), Vlachovský (61. Kostka)

FC Slovan Liberec: Stejskal - Talovjerov (61. Mikula), Pourzitids, Prebsl - Fukala, Červ (46. Varfolomejev), Frýdek (46. Višinský), Gebre Selassie (C) (77. Mészáros), Preisler - Rondić (70. van Buren), Kozák

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, mol cup, FC Slovan Liberec, HC Frýdek-Místek, Theodor Gebre Selassie, Rokycany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan jde v poháru dál. Ve Frýdku o pohodovém postupu rozhodl už v první půli  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.