Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Slovan zdolal Hradec 2:0. Devátou brankou v sezóně rozhodl Mick van Buren

Liberečtí fotbalisté v 15. kole nejvyšší fotbalové soutěže přivítali Hradec Králové. Ve 14. minutě se trefil van Buren, ve druhé půli přidal druhou branku Rondić a Slovan tak získal tři body.

Úvod utkání byl opatrnější. Až ve 14. minutě se odrazil míč k van Burenovi, ten udělal několik rychlých kroků a poslal míč mezi nohy Reichla – 1:0.

Poté byl nebezpečný Hradec, a to ze vzduchu. Nejprve to zkoušel Harazim a po něm Kučera, Vliegen ale vytáhl dva skvělé zákroky. Do konce poločasu ještě zahrozili domácí. Nejprve Valentovu ránu vyrazil Reichl, ostrý centr Fukaly pak hostující brankář dokázal vyboxovat.

V 53. minutě byl v dobré pozici Rabušic a jeho hlavička jen těsně minula Reichlovu bránu. Dál by ale aktivnější Hradec, který se snažil vyrovnat. Měl více ze hry, žádné větší šance ale nepřicházely. Domácí se soustředili na obranu, do útoku se nedostávali. To se ale změnilo v 76. minutě. Slovan dobře kombinoval, k míči se dostal van Buren a poslal centr na malé vápno, kde se Rondić krásně trefil – 2:0.

V dalším průběhu už branka nepadla a Slovan utkání dovedl do vítězného konce.

Slovan Liberec - Hradec Králové 2:0 (1:0)

Branky: 13. Van Buren, 76. Rondić. Žluté karty: 26. Rabušic, 75. Vliegen - 79. Vašulín, 90+3. Rada, 90+3. Koubek. Diváci: 3125. Rozhodčí: Zelinka – Vlček, Podaný

FC Slovan Liberec: Vliegen – Gebre Selassie, Plechatý, Talovjerov – Mikula, Fukala (85. Prebsl), Červ, Valenta (63. Pourzitidis), Višinský (74. Frýdek) – Rabušic (62. Rondić), Van Buren (84. Kozák)

FC Hradec Králové: Reichl – Klíma, Čihák, Smrž – Harazim (70. Koubek), Kodeš, Kučera, Ryneš – Rada – Kubala, Vašulín

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, hradec, FC Slovan Liberec, FC Hradec Králové, Mick van Buren, Imad Rondić, Theodor Gebre Selassie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan zdolal Hradec 2:0. Devátou brankou v sezóně rozhodl Mick van Buren  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.