Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Ve druhé půli už to byla spíš bitva, okomentoval remízu s Pardubicemi Denis Višinský

Od úvodu byl mladý liberecký středopolař Denis Višinský hodně vidět. Rozdával balony, měl i několik dobrých možností. Jenže neproměnil a Liberec si tak po premiérově brance Olatunjiho připsal jen bod za remízu 1:1.

Jaký to byl zápas?
Do zápasu jsme dobře vstoupili. Prvních dvacet minut jsme měli šance, závary a hodně standardek. Pak jsme z toho trochu vypadli a Pardubice nás přehrávaly, ale nakonec jsme dali gól z rohu. Na začátku druhé půle jsme dostali blbý gól a už jsme se do toho nedostali, Byla to spíš taková bitva.

Měl jste několik nadějných možností, která vás mrzí nejvíc?
Mrzí mě hned ta první, kdy jsem dostal centr od Michala Fukaly, zpracoval jsem si to, ale nakonec mi to zblokoval obránce. Pak mě mrzí i balon od Matěje Valenty. Ještě jsem si přehodil balon, ale asi jsem měl hned střílet.

Nastupujete na pozici podhrotové, dřív jste hrál spíš z křídla. Sedí vám to takhle víc?
Myslím, že jo, docela jsem se v tom našel. Mám tam hodně prostoru.

Poprvé nastoupil Victor Olatunji, jak se vám líbil?
Je to skvělý střelec ve vápně. Většinou co ho najde, tak je z toho gól. Je ale výborný i do mezihry, podrží balon, přikryje ho a my ho doplníme. V tréninku se většinou nemýlí i hlavu má fantastickou.

Ještě v pondělí bylo na hřišti patnáct centimetrů sněhu. Jaký byl terén?
První poločas byl ještě dobrý, v tom druhém se to ale zhoršovalo. Dal se ale na tom hrát fotbal. Za mě to bylo dobré.

Hlasy trenérů

Luboš Kozel (trenér Liberce) „Chtěli jsme do jara vstoupit vítězně, to se nám nepodařilo. Jsem zklamaný z výsledku a trošku i z výkonu. Myslím, že jsme do toho vstoupili dobře, 20 minut to bylo na jednu branku. Pak se Pardubice zlepšily, byly více na míči, my jsme hodně kazili. Pomohl nám gól z rohového kopu a zbytek poločasu byl v naší režii. Bohužel druhý poločas jsme začali asi nejhůře, jak jsme mohli, dali jsme si vlastní branku. Od té chvíle to bylo otevřené utkání až do konce. Myslím si, že poté už to byl spíše boj. Nakonec byla ta remíza asi zasloužená."

Radoslav Kováč (trenér Pardubic) „Zhodnotil bych to jako zápas dvou poločasů. V prvním poločase komplikace, zranil se nám Icha. Dostali jsme se trochu pod tlak, domácí měli hodně standardních situací a rohů, z jednoho jsme pak inkasovali před přestávkou. V první půli jsme si zvykali na tempo, neměli jsme v přípravě tak kvalitního soupeře. O poločase jsme na hráče apelovali, že hrozně málo tlačíme, že jsme trochu bojácní. Druhý poločas jsme se hodně zlepšili a plnili věci, které jsme chtěli. Byli jsme v druhém poločase lepším týmem, měli jsme možná i více příležitostí. Bod je zasloužený a my ho bereme."

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, pardubice, višinský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve druhé půli už to byla spíš bitva, okomentoval remízu s Pardubicemi Denis Višinský  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.