Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Slovan reaguje na zranění Višinského a Fukaly. Z Baníku přichází na hostování Ndefe

V utkání proti Slovácku přišel Slovan vinou zranění hned o dva hráče, chybět budou Fukala s Višinským, a to zřejmě delší dobu. Klub proto zareagoval a z Baníku do konce sezony přivádí Gigli Ndefeho.

Ndefe přichází do Slovanu v poslední den přestupového období, ve středu už s novými spoluhráči absolvoval první trénink. „Kádr bylo třeba doplnit i vzhledem ke zranění dvou hráčů při minulém domácím utkání proti Slovácku, po němž na delší dobu nebudou trenérům k dispozici Denis Višinský a Michal Fukala,“ vysvětlil mluvčí klubu Tomáš Čarnogurský.

Ndefe hraje v Česku tři roky. Začínal v Karviné, pak se přesunul do nedaleké Ostravy. „Nemám rád porážky. Jsem tu, abych pomohl týmu k výhrám a posunuli jsme se v tabulce tak vysoko, jak to půjde,“ řekl klubovému webu Gigli Ndefe, rodák z Nizozemska, který ale reprezentuje Angolu.

Ndefe ze společného působení v Baníku zná trenéra Kozla. „Trenéra znám, viděli jsme se krátce v Baníku. Ví, co ve mně má. Může mě využít na vícero pozicích, mluvili jsme o tom, že Liberec je mladý tým. Očekává, že budu tvrdě makat a pomůžu mladším klukům,“ dodal osmadvacetiletý hráč.

Ndefe už může nastoupit v sobotu proti Olomouci. „Chtěl bych poprosit o maximální podporu. Slovan má velmi dobrý tým, to jsem poznal už jako soupeř. Jsou tu také dobří fanoušci, nemůžu se dočkat, až je uvidím v sobotu na stadionu a doufám, že pro ně získáme tři body,“ uzavřel.

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, ndefe

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan reaguje na zranění Višinského a Fukaly. Z Baníku přichází na hostování Ndefe  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.