Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Ze standardek jsme byli nebezpeční spíš sami sobě, mrzelo trenéra Kozla. Výkon z Plzně jinak chválil

Liberečtí fotbalisté předvedli další dobrý výkon a mistrovskou Plzeň dokázali přehrávat. Jenže co je to platné, když nakonec prohráli 1:2. Trenér libereckých fotbalistů Luboš Kozel chválil tým za výkon, opět ale připomněl špatnou koncovku svého týmu a také nepovedené standardní situace.

Jaké je hodnocení zápasu?
Bylo to vyrovnané utkání, v poli jsme se domácím vyrovnali a v některých situacích jsme byli i lepší. Bohužel se rozhoduje v šestnáctkách a udělali jsme zbytečné chyby, které domácí potrestali. Byli i důraznější a díky tomu utkání vyhráli. Nepodali jsme špatný výkon, ale limituje nás finální fáze. Kvalita zakončení, standardek, ze kterých jsme byli spíš nebezpeční sami sobě.

Co jste říkal na gól Tupty a jeho sólo?
Potěšilo mě to, jsem rád, že se prosazuje, je to gólový hráč, proto jsme ho dělali. Je to pohyblivý hráč, dobrý do kombinace. Jako jeden z mála má i kvalitní koncovku.

Co Hugo Jan Bačkovský? Dostal přednost před Vliegenem. Co jste říkal na jeho výkon?
Byly tam dvě situace. První gól, na kterém asi nějaký podíl má, to si ale vyhodnotí trenér gólmanů. A pak druhá situace, kde bylo břevno. Změnu jsme udělali, protože ve středu hrajeme pohár a Hugo ve středu proti Spartě chytat nemůže. Chtěli jsme ale, aby zápas měl.

Byla změna v bráně jediná taktická změna před utkáním se Spartou?
Chtěli jsme tu uspět, udělali jsme určité taktické změny v poli. Chtěli jsme do hry více dostat Doumbiu a ještě nehrál v základu, myslím, že to byl dobrý krok. Na hrotu byl Rondič, protože Olatujni minule nehrál dobře. Poprvé mohl nastoupit Ndefe, takže ten hrál.

Sahali jste minimálně po bodu. Mrzí vás to?
Samozřejmě mě to mrzí, každá porážka mrzí. Mužstvu samozřejmě můžu vyčíst nějaké chyby, ale nasazení a kvalita v určitých částech zápasů byla dobrá. Mrzí mě to, protože jsme na to měli.

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, plzeň, kozel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ze standardek jsme byli nebezpeční spíš sami sobě, mrzelo trenéra Kozla. Výkon z Plzně jinak chválil  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.