Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Problém pro turnovského rodáka Adama Hlouška. Fotbalista dluží přes dvacet milionů korun

S fotbalem začal v Semilech, prošel Jabloncem a ve své kariéře si zahrál kromě Slavie i v německém Norimberku nebo Legii Varšava, osm utkání stihl i za reprezentační áčko. Nyní má ale čtyřiatřicetiletý fotbalista Adam Hloušek starosti, dluží totiž přes dvacet milionů korun. Mezi věřiteli jsou známí fotbalisté, ale třeba i semilský finanční úřad.

Hlouškův problém naznačil po sobotním utkání se Spartou trenér Zlína Pavel Vrba. Právě ve Zlíně nyní Hloušek od loňského února působí, s týmem ale není. „Já ani nevím, kde je Hloušek. Jestli na marodce nebo v Brazílii na pláži. Viděl jsem ho na začátku a pak se ztratil. Od té doby ho někdo hledá a já to nejsem. Touto cestou ho pozdravuju,“ vykládal Vrba po utkání.

Poté vyšlo najevo, jaký problém hráč řeší. Na portálu justice.cz visí insolvenční návrh spojený s návrhem na jeho oddlužení. Mezi věřiteli je například současný stoper Sparty Ondřej Čelůstka, kterému Hloušek dluží přes 7,5 milionu korun, veřejnost bude znát i střelce Bohemians Tomáše Necida. Hloušek ale dluží vlastně všude, kde hrál, mezi věřiteli jsou i polské a německé instituce a fotbalista zřejmě neplatil ani daně, pohledávku za více než 800 tisíc korun po něm vymáhá i semilský finanční úřad.

Částka se zatím vyšplhala na zhruba 21 milionů korun. Splácet by ji podle návrhu měl z výplaty, kterou dostává ve Zlíně. Od března by měla být 133 tisíc korun. Otázka ale je, zda ve Zlíně vůbec bude po slovech trenéra Vrby pokračovat.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC Trinity Zlín

Štítky hloušek, dluh, peníze, justice.cz, fotbal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Problém pro turnovského rodáka Adama Hlouška. Fotbalista dluží přes dvacet milionů korun  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.