Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Slovanu v Boleslavi chybělo šest hráčů. Na to se nemůžeme vymlouvat, řekl trenér Kopecký

Liberecký Slovan se propadá v tabulce stále níž, na jaře vyhrál jediný zápas. Po alespoň dobrých výkonech ale v Boleslavi zklamal i herně. Poradit si navíc musel bez trenéra Kozla, který měl čtyři žluté karty. Na lavičce ho tak nahradil asistent Ivan Kopecký

Jak byste zhodnotil utkání v Boleslavi?
Měli jsme tragický vstup do utkání. Bylo to jako z nejhoršího snu, když jsme dostali tři góly do patnácti minut. Branky jsme dostali naší nedůsledností, nedůrazem. Za stavu 3:0 jsme změnili rozestavení, když jsme šli na čtyřobráncový systém. Trochu se nám to zklidnilo, měli jsme tam i nějaké příležitosti, ale domácí si s tím poradili. Každý útok domácích byl naopak nebezpečný a potrestali nás čtvrtým gólem. O půli jsme se snažili hráče zvednout.

Dominik Preisler o utkání v Boleslavi „Do utkání jsme nevstoupili úplně nejlíp. Tři standardky, tři góly, první šance a hned gól. S týmem to otřáslo. Přesně si ty situace nevybavuji, ale chyběla zodpovědnost hráčů při obsazování soupeře. Musíme zlepšit úplně všechno. Ještě nedávno jsme byli schopni hrát vyrovnaný zápas se Spartou i Plzní, musíme se do toho zase dostat, je to jen o hlavě."

I podruhé v sezoně jste s Boleslaví prohráli, čím to je?
Obě ta utkání byla jiná. Nechci se vymlouvat na dlouhodobá zranění a karty, ale chybělo nám šest hráčů a myslím si, že na každý tým by to dolehlo. Je to potom složitější a hraje to svou roli. Tím ale nechci omlouvat úvod utkání z naší strany.

Jak probíhala komunikace s trenérem Kozlem?
Standardně. Nejsme první ani poslední, koho to potkalo. Komunikace probíhala přes sluchátko, i o poločase jsme řešili, co změnit a jak reagovat.

Co se budete snažit změnit před utkáním se Slavií?
Musíme hráče zvednout psychicky. Do tohoto zápasu jsme ale herně neměli špatná utkání. Dávat góly je ale naše bolest. Je potřeba dát hlavy nahoru a připravit se na Slavii.

Je pro vás recept i nedávné utkání se Spartou?
Dá se říct, že ano. Samozřejmě ale zase máme omezení a dva hráči nebudou hrát. Navíc musel střídat Prebsl, což by byla další komplikace. Uvidíme, co řeknou doktoři.

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, boleslav, kopecký

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovanu v Boleslavi chybělo šest hráčů. Na to se nemůžeme vymlouvat, řekl trenér Kopecký  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.