Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Slovan ani tentokrát nevyhrál. Na Baníku vyválčil v oslabení bod

Liberečtí fotbalisté sehráli v rámci 25. ligového kola utkání na hřišti Baníku. V duelu týmů, kteří na jaře vyhráli jediné utkání gól nepadl a oba týmy tak berou bod. Slovan hrál půl hodinu v oslabení po vyloučení Preislera.

Prakticky celou první půli byli aktivnější domácí, kteří měli více ze hry a měli i několik dobrých příležitostí. Tu největší měl v nastavení Tijani, v dobré možnosti ale bránu překopl. Liberec zahrozil jen přímým kopem Tupty a slabou střelou Doumbii, jinak byl neškodný.

Do druhé půle vstoupil Liberec lépe, v úvodu trefil Preisler břevno, zlepšený výkon ale narušil vyloučením právě Preisler, který po hodině hry fauloval Plavšiće a viděl druhou žlutou kartu.

Baník pak hosty zatlačil, ten se ale dobře bránil. V 82. minutě měli domácí příležitost dát první branku, po Vliegenově zákroku ale ani další dvě dorážky do brány nespadly. A tak mohl rozhodnout Liberec, Valentovu ránu ale Letáček vytáhl na roh.

Slovan Liberec - Baník Ostrava 0:0

Branky: Žluté karty: 33. Šehić - 20. Preisler, 62. Pourzitidis, 83. Červ. Červené karty: 65. Preisler. Rozhodčí: D. Černý - I. Nádvorník, A. Horák; VAR: T. Batík, AVAR: J. Paták. Diváci: 5027

FC Baník Ostrava: Letáček – Juroška, Bitri, Pojezný, Šehić – Cadu, Kaloč (C) (85. , Šín (60. Miškovič), Buchta (60. Plavšič) – Klíma (60. Kuzmanovič), Tijani (72. Almási)

FC Slovan Liberec: Vliegen - Plechatý (C), Prebsl, Pourzitidis - Mészáros (64. Rondić), Červ (87. Varfolomejev), Frýdek (63. Valenta), Doumbia (72. Lehoczki), Preisler- Olatunji, Tupta (72. Ghali)

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, baník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan ani tentokrát nevyhrál. Na Baníku vyválčil v oslabení bod  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.