Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Liberecké legendy opět na stadionu U Nisy. Slovan se utká s týmem Real Top Praha

Fanoušci Slovanu mají na sobotní odpoledne program jasný, U Nisy se hraje charitativní utkání bývalých Slovaňáků proti Realu Top Praha. Tým Slovanu povede jako kapitán Tomáš Janů a zahrají si třeba Štajner, Nezmar nebo Lexa. Utkání startuje ve 14:30.

V roce 2023 slaví Slovan Liberec 65 let od založení a zároveň 30 let v nejvyšší soutěži. Shodou okolností na letošek připadá také výročí 75 let od vzniku společnosti PRECIOSA a 30 let od založení Nadace Preciosa. Proto jsme se rozhodli pro společnou akci v areálu stadionu U Nisy, jejíž součástí bude i fotbalová exhibice s charitativním rozměrem.

Vstupenky jsou už dostupné v online prodeji za 100 Kč. V den utkání pak i na pokladnách stadionu U Nisy už za 150 Kč. Kompletní výtěžek ze vstupného půjde na pomoc malému Vašíkovi z Liberce, který trpí vážnou nemocí. „Permanentní vstupenky na tuto akci neplatí, aby mohl každý podpořit dobrou věc," dodal mluvčí Slovanu Tomáš Čarnogurský.

Sestava Slovanu bude nabitá a plná libereckých legend. V bráně bude Marek Čech, v obraně například Johana nebo Holeňák, v záloze Janů nebo Janáček a v útoku Nezmar se Štajnerem. 

V areálu stadionu U Nisy si navíc budete moct užít nejen samotné fotbalové klání, ale i pozápasovou autogramiádu s hráči obou týmů a další doprovodný program pro celou rodinu. Jeho součástí bude i koncert jedné známé zpěvačky a kapely jednoho bývalého hráče Slovanu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, exhibice, štajner, nezmar, janů

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberecké legendy opět na stadionu U Nisy. Slovan se utká s týmem Real Top Praha  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.