Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Tygři dva zápasy bez kapitána. Jelínek pyká za faul na Stránského

Kapitán Tygrů Petr Jelínek si nezahraje dva finálové zápasy. Potrestán byl za faul na třineckého Stránského, za nějž byl vyloučen do konce utkání už v druhém finále. Jelínek tak přijde o oba domácí zápasy.

Zákrokem se zabývala disciplinární komise. Její předseda pak oznámil výši trestu. „Zákrok byl veden na protihráče, který nebyl v držení kotouče, a to levým ramenem ve snaze zabránit mu v napadání. Hráč při něm neoddělil ruku od těla ani významně nezvýšil rychlost, nade vši pochybnost však při střetu zasáhl primárně hlavu protihráče, který nebyl v držení kotouče a zákrok tak nemohl očekávat ani se mu v souladu s pravidly ledního hokeje bránit,“ uvedl Viktor Ujčík ve svém prohlášení.

Jelínek si nezahraje ani v jednom domácím utkání a pokud Třinec oba zápasy vyhraje, finále pro něj předčasně skončilo. Třetí a čtvrtý zápas se hrají ve čtvrtek a v pátek.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, play off, třinec, jelínek, Petr Jelínek, Matěj Stránský, finále, Viktor Ujčík, Bílí Tygři Liberec, HC Oceláři Třinec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři dva zápasy bez kapitána. Jelínek pyká za faul na Stránského  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.