Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Liberečtí hokejisté zahájili přípravu na novou sezonu. Na úvodním tréninku se sešlo dvanáct hráčů

I když někteří Bílí Tygři ještě v sezoně pokračují, část kádru se už sešla k přípravě na tu novou. Zatím trénuje dvanáct hokejistů a postupně se budou přidávat další.

Trenéru Augustovi se hlásili především mladíci doplnění o Lukáše Dernera a Jaroslava Pavelku, kteří se přidali dobrovolně. Na tréninku už ale nechyběli ani navrátilci na soupisce Bílých Tygrů Jan Ordoš s Markem Zacharem. Ti se individuálně připravují již několik týdnů. Kompletní letní přípravu zajišťuje stejně jako v předchozích letech kondiční trenér Aleš Pařez.

„Sladit tréninkový plán všech hráčů letos nebylo úplně snadné. Máme tu hráče, kteří trénují individuálně, pak zase mladíky, kteří nebyli během play-off tolik vytížení. Honzovi Ordošovi s Markem Zacharem naopak skončila sezona dříve. Samostatnou skupinou jsou pak reprezentanti na právě probíhajícím mistrovství světa. Proto dochází k letmému startu letní přípravy," vysvětlil trenér Patrik Augusta.

Někteří hráči mají zatím individuální tréninkový plán, jde o Michala Birnera, Petra Jelínka, Tomáše Filippiho, Jaroslava Vlacha nebo novou posilu Jakuba Klepiše. V pondělí 31. května se pak sejde celý tým kromě reprezentantů bojujících na mistrovství světa.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, příprava, liberec, Bílí Tygři Liberec, hokejista, Patrik Augusta, Marek Zachar, Jan Ordoš, Mistrovství světa v ledním hokeji, Jaroslav Pavelka, Lukáš Derner, Aleš Pařez, trénink

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberečtí hokejisté zahájili přípravu na novou sezonu. Na úvodním tréninku se sešlo dvanáct hráčů  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.