Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Tygr Šmíd jde na operaci. Doufám, že se na mě doktor dobře vyspal, vzkázal

Posledních pět utkání byste ho v sestavě Bílých Tygrů hledali marně. Opora týmu Ladislav Šmíd je zraněný, klub ani hráč ale neupřesnili, v čem je problém. Krční páteř, která hráče trápila v minulosti, to ale není. Chvíli to už vypadalo, že hráč ve své poslední sezoně v kariéře skončí předčasně, nyní je tu ale naděje, že by se ještě v této sezoně mohl vrátit a pomoci týmu k vytouženému titulu.

„Láďa Šmíd zítra podstoupí zákrok a někdy na konci prosince či v lednu by mohl být zpátky," řekl po nedělní prohře v prodloužení s Mladou Boleslaví trenér Patrik Augusta.

To je poměrně optimistické vyjádření, vždyť sám hráč před pár dny na twitter umístil příspěvek, který moc nadějí na návrat nevzbuzoval. „Obětovali jste někdy někdo skoro úplně všechno jenom abyste přihlíželi tomu, jak je vám to z nějakého posraného důvodu odebráno?“ napsal.

Jeho vyjádření vzbudilo řadu spekulací, někteří fanoušci se ptali, zda za jeho absencí v sestavě není spor s trenérem Augustou. „Ne, absolutně vůbec. Jeden z nejlepších lidi, co jsem v hokeji poznal,“ odmítl sám hráč. 

Šmíd pak v pondělí ráno na twitter umístil další příspěvek i s fotografií, kdy leží na předoperačním pokoji a čeká na zákrok. „Tak za pár hodin na to vlítneme. Doufám, že se na mě pan doktor dobře vyspal,“ uvedl už v mnohem optimističtějším tónu.

Šmíd by tak v ideálním případě mohl stihnout naskočit už na začátku ledna. Zpět na led ho žene i fakt, že už před startem sezony oznámil, že po ní skončí. Jeho snem je se rozloučit titulem.

Tygři se během Šmídovy absence zvedli. Z posledních pěti utkání uhráli deset bodů. „Deset bodů z dvanácti možných je dobré, radši bychom samozřejmě byli za dvanáct. Musíme ale jít dál, makat a každý zápas bodovat. Zejména doma nesmíme ztrácet body,“ okomentoval Jaroslav Vlach, který se s Boleslaví gólově prosadil.

Ohodnoť článek

Foto Bílí Tygři

Štítky bílí tygři, hokej, extraliga, šmíd, operace, Ladislav Šmíd, Bílí Tygři Liberec, BK Mladá Boleslav, Patrik Augusta, Jaroslav Vlach

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygr Šmíd jde na operaci. Doufám, že se na mě doktor dobře vyspal, vzkázal  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.