Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Důležité body pro Tygry, ve Zlíně vyhráli těsně 2:1

Liberečtí hokejisté se po prohře v prodloužení s Boleslaví vrátili na vítěznou vlnu, když uspěli ve Zlíně. Rozhodující náskok získali ve druhé třetině, kdy vstřelili dvě branky. Domácí Zlín snížil v posledním dějství, vyrovnat se mu už ale nepodařilo.

V první třetině se hrál vyrovnaný hokej, vyložené šance k vidění nebyly. Až v jejím závěru se do tlaku dostal Liberec a puk několikrát proletěl těsně kolem Hufových tyčí. Branka přišla až v úvodu druhého dějství. Domácí obrana zaváhala, Kollman vysunul dlouhým pasem Najmana, který našel Grígera a trápící se střelec protrhl smůlu – 0:1.

Na začátku 35. minuty se hostům podařilo zvýšit vedení, kdy Ivanovu střelu tečoval Klepiš – 0:2.

Domácí se ale nevzdali a ve třetí třetině utkání zdramatizovali, když Trška při přesilovce nahodil od modré a puk zapadl za Kváču – 1:2.

Liberec pak držel těsné vedení a v závěru měl těžkou práci, když domácí hráli přesilovku a navíc odvolali i gólmana. Hosté ale tlaku odolali a berou tři body.

Berani Zlín - Bíl Tygři Liberec 1:2 (0:0, 0:2, 1:0)

Branky a nahrávky: 47. Trška (O. Flynn) – 21. Gríger(A. Najman, M. Ivan), 35. Klepiš (M. Ivan, Birner). Rozhodčí: Hejduk, Obadal – Kajínek, Axman

PSG Berani Zlín: Huf (Kašík) – Mamčics, Gazda, Žižka, O. Němec (A), Trška, Ferenc, Suhrada – Kubiš (C), P. Sedláček, O. Flynn – Köhler (A), Honejsek, T. Mikúš – Okál, Hejcman, Vopelka – A. Zbořil, R. Veselý, Karafiát.

Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – M. Rosandić, Kolmann, M. Ivan, Melancon, Derner, Štibingr – Birner(A), Klepiš, Ordoš – A. Najman, Filippi, Gríger – J. Vlach, P. Jelínek (C), M. Zachar – A. Dlouhý, J. Šír, Klapka – Faško-Rudáš.

Ohodnoť článek

Foto Bílí Tygři

Štítky bílí tygři, hokej, extraliga, zlín, FC Fastav Zlín, FK Mladá Boleslav, FC Slovan Liberec, Paris Saint-Germain FC, Bílí Tygři Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Důležité body pro Tygry, ve Zlíně vyhráli těsně 2:1  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.