Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Další prohra, Tygři v souboji s Kometou prohráli 2:4

Šlo o utkání týmů, které by rády hrály na opačném pólu tabulky, Tygrům ani Kometě se ale nedaří, a tak šlo o to, kdo si zvedne sebevědomí. To se povedlo hostům z Brna, kteří v Liberci vyhráli 4:2.

Domácí začali dobře, v úvodu hráli přesilovku a sehráli ji výborně. Po velkém tlaku sice Sedláček jednu ránu vyrazil, dorážku Vlacha ale jeden z obránců srazil do brány – 1:0. Liberec byl i dále aktivnější, hosté měli několik vyloučení, další branku ale nepřidali. A tak přišel ve druhé třetině trest. 

V úvodu druhé ho dějství se nejprve prosadil Zaťovič a v polovině utkání po nádherné individuální akci přidal druhý gól hostů Zbořil – 1:2.

Liberec se v dalším průběhu snažil vyrovnat, šance měl, v úvodu třetí třetiny dostal další přesilovku, jenže v ní přišel šok. Domácí Klepiš poslal puk po mantinelu za bránu, jenže puk se nečekané odrazil před bránu, kde čekal Rákos – 1:3.

Snaha pak Tygrům nechyběla, měl šance a byl nebezpečný, jenže góly nepřicházely. Naděje přišla až tři minuty před koncem, když Ivan tečoval ránu Kolmanna a bylo to o gól. Jenže Kometa brzy přidala čtvrtý gól, když se po úniku 2 na 1 podruhé prosadil Rákos.

Bílí Tygři - Kometa Brno 2:4 (1:0, 0:2, 1:2)

Branky a nahrávky: 4. J. Vlach (Ordoš, A. Najman), 58. M. Ivan (Kolmann) – 23. Zaťovič (P. Mueller), 30. A. Zbořil (Bartejs), 44. Rákos, 58. Rákos (Ostřížek). Rozhodčí: Kika, Veselý – Ganger, Klouček.

Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Kolmann, M. Rosandić, Štibingr, M. Ivan, J. Šedivý, Derner – Gríger, Filippi (A), Birner (A) – Ordoš, Klepiš, A. Najman – J. Vlach, P. Jelínek (C), M. Zachar – Klapka, J. Šír, Faško-Rudáš.

HC Kometa Brno: J. Sedláček (Tomek) – R. Holland, Ďaloga, Bartejs, Kučeřík, Fajmon, Gulaši (A), Sedláček – Zaťovič (C), Krištof, P. Mueller (A) – Meluzín, A. Zbořil, L. Horký – Vincour, Ostřížek, Rákos – T. Šoustal, Malý, R. Pavlík.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Bílí Tygři

Štítky bílí tygři, hokej, extraliga, brno, kometa, HC Kometa Brno, FC Slovan Liberec, FC Zbrojovka Brno, Bílí Tygři Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další prohra, Tygři v souboji s Kometou prohráli 2:4  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.