Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Vítězná série pokračuje. Tygři přehráli Zlín 4:1

Čtvrtou výhru v řadě si v utkání se Zlínem připsali liberečtí hokejisté po výsledku 4:1. V zápase měli více ze hry, od 16. minuty vedli a utkání dotáhli do vítězného konce. Tygrům nyní chybí pouhé tři body na páté místo v tabulce.

V první třetině měli domácí více ze hry, a to i díky třem přesilovkám. Těsně po odehrání té třetí šli navíc do vedení, když po závaru před Kašíkem skóroval Klepiš – 1:0.

Poté mohl zvýšit po samostatném úniku Ordoš, ten se nakonec prosadil v úvodu druhého dějství, když dorazil Dernerovu střelu. Poté Kváča vychytal Vopelku a vzápětí potřetí udeřil Liberec. Zachar nejprve neuspěl, odražený puk ale poslal do sítě Štibingr – 3:0.

Ve třetí třetině vykřesal naději pro hosty Mallet, který překonal střelou zblízka Kváču, poslední slovo ale měl pět minut před koncem Vlach, který dorážkou pečetil skóre na 4:1.

Bílí Tygři - Berani Zlín 4:1 (1:0, 2:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 17. Klepiš (Gríger), 22. Ordoš (Derner, Gríger), 26. Štibingr (M. Zachar), 56. J. Vlach (Klapka) – 50. Mallet (O. Flynn, Hejcman). Rozhodčí: Hradil, Šindel – Pešek, Malý. Vyloučení: 3:7. Bez využití. Střely na branku: 38:22. Diváci: 1 000.

Bílí Tygři Liberec: Kváča – Vitásek, Štibingr, M. Rosandić, M. Ivan, Derner, Kolmann, Aubrecht – Birner, Klepiš, M. Zachar – Ordoš, Gríger, Faško-Rudáš – J. Vlach, P. Jelínek, Klapka – Rychlovský, A. Najman, J. Šír. Trenéři: Augusta a Kudrna. 

PSG Berani Zlín: Kašík – Ferenc, Gazda, Suhrada, O. Němec, Žižka, T. Hanousek, M. Novotný – Kubiš, R. Veselý, Mallet – Zabusovs, Hejcman, Okál – O. Flynn, Karafiát, Fryšara – Frömel, P. Sedláček, Vopelka. Trenéři: Jenáček, Rob a Hamrlík.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, zlín, PSG Zlín, Bílí Tygři Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Vítězná série pokračuje. Tygři přehráli Zlín 4:1  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.