Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Tygři marně dotahovali. Na jihu Čech prohráli 4:5

Ještě v 51. minutě prohrávali liberečtí hokejisté v Českých Budějovicích 1:5. Pak přišla velká stíhací jízda, jenže nakonec neúspěšná. Tři branky v poslední desetiminutovce byly málo a tygři tak prohráli už čtvrté utkání v řadě.

Do vedení šel v osmé minutě Liberec. Ivan nahodil od modré a Ordoš jemně tečoval – 0:1. Ještě v první třetině ale domácí skóre otočili. Ve 13. minutě se do dobré pozice dostal Gulaš a bylo srovnáno. V šestnácté minutě už to bylo 2:1, když Piskáček z téměř nulového úhlu prostřelil Pavelku.

Úvod druhého dějství patřil domácím. Už po 24 sekundách zvýšil Doležal na 3:1. V poslední minutě třetiny přišla pro hosty pohroma. Nejprve totiž zvýšil Karabáček a devět sekund před sirénou dal už na 5:1 Vondrka.

Liberec ale téměř beznadějný stav nevzdal. V 52. minutě snížil druhým gólem Ordoš, v 54. minutě dal naději Zachar a na drama zadělal dvě a půl minuty před koncem Rychlovský. Hosté pak ještě zkusili krátkou power play, vyrovnat už ale nestihli.

HC Motor – Bílí Tygři Liberec 5:4 (2:1, 3:0, 0:3)

Branky a nahrávky: 13. Gulaš (Šenkeřík, Piskáček), 16. Piskáček (Pech, J. Ondráček), 21. Z. Doležal (Pech), 39. Karabáček (Piskáček, M. Hanzl), 40. Vondrka (Gulaš, Pech) – 8. Ordoš (M. Ivan, M. Zachar), 52. Ordoš (Gríger), 54. M. Zachar (M. Ivan), 58. Rychlovský (Faško-Rudáš). Rozhodčí: Pešina, Kika – Lederer, Zíka. Vyloučení: 3:3. Bez využití. Střely na branku: 21:27. Diváci: 1000.

HC Motor České Budějovice: Hrachovina – Šenkeřík, Piskáček, Percy, Bučko, Štencel, Vráblík, Lytvynov – Vondrka, Pech, Z. Doležal – Chlubna, Venkrbec, Gulaš – M. Beránek, M. Hanzl, Karabáček – J. Ondráček, Holec. Trenéři: Modrý, P. Martinec a Fousek.

Bílí Tygři Liberec: J. Pavelka – M. Rosandić, Štibingr, M. Ivan, Melancon, Derner, Kolmann, J. Šedivý – Birner, Filippi, Faško-Rudáš – Ordoš, Gríger, M. Zachar – J. Vlach, P. Jelínek, Klapka – Rychlovský, A. Najman, J. Šír. Trenéři: Augusta a Kudrna.

Ohodnoť článek

Foto HC Motor

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, motor, Česko, SK Dynamo České Budějovice, FC Slovan Liberec, Bílí Tygři Liberec, Madeta Motor České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Tygři marně dotahovali. Na jihu Čech prohráli 4:5  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.