Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Uragán v první třetině a Tygři přejeli Vítkovice. V předkole vyzvou Kometu

Závěrečné utkání základní části se Tygrům vyvedlo, když porazili Vítkovice 6:1. Rozhodla už první třetina, v níž domácí ve 14. minutě vedli už 4:0. Liberec se teď bude chystat na předkolo play off, ve kterém vyzve brněnskou Kometu. Čas na přípravu ale nebude dlouhý, první utkání se v Liberci hraje už v pátek.

Hned v 19. sekundě byl vyloučen exliberecký Lakatoš a Liberec po třech sekundách přesilovku využil, když se trefil Rosandič. Po necelých pěti minutách to bylo 2:0, stačilo, aby Kolmann vypálil od modré a puk skončil v bráně.

V polovině třetiny padla další branka a znovu od obránce, když Ivan propálil Dolejše od modré. To ale ještě nebylo vše, Zachar si dobře najel a v čase 13:57 to bylo 4:1. Hned v úvodu druhé třetiny snížil Illéš, brzy to ale bylo opět o čtyři branky, trefil se Najman. Šestý gól pak v 52. minutě přidal po ukázkové kombinaci Filippi.

Liberec se tak se základní částí rozloučil pohodovou výhrou nad Vítkovicemi, v předkole se pak utká s brněnskou Kometou.

Bílí Tygři - HC Vítkovice 6:1 (4:0, 1:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 1. M. Rosandić (Filippi), 5. Kolmann (Klapka, J. Vlach), 10. M. Ivan (L. Šmíd, Klepiš), 14. M. Zachar (Ordoš), 24. A. Najman (Rychlovský), 52. Filippi (Faško-Rudáš, Birner) – 21. Illéš (Jakub Stehlík, Bitten). Rozhodčí: Šír, Lacina – Lučan, Kis. Vyloučení: 6:8. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 3582. Střely na branku: 31:30.

BÍLÍ TYGŘI LIBEREC: Kváča (J. Pavelka) – L. Šmíd (A), M. Ivan, Melancon, M. Rosandić, Derner, Kolmann, Aubrecht – Birner (A), Filippi, Faško-Rudáš – Ordoš, Klepiš, M. Zachar – J. Vlach, P. Jelínek (C), Klapka – Rychlovský, J. Šír, A. Najman.

HC VÍTKOVICE RIDERA: Dolejš (14. Stezka) – A. Solovjov, R. Pedan, Plášil, Jakub Stehlík, P. Koch, L. Kovář – L. Krenželok (C), J. Hruška (A), Lakatoš – Illéš, Marosz, Fridrich – Bitten, Flick, M. Kalus – Dostálek, Dej, R. Bondra – Bernovský.

Ohodnoť článek

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, kometa brno, vítkovice, HC Vítkovice Ridera, Bílí Tygři Liberec, Jakub Stehlík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Uragán v první třetině a Tygři přejeli Vítkovice. V předkole vyzvou Kometu  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.