Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedeme domů a necháme tam všechno, burcuje před pokračováním čtvrtfinále liberecký útočník Vlach

Bílí Tygři ve druhém utkání podali rozhodně lepší výkon, přesto na ledě Sparty těsně prohráli a v sérii tak prohrávají už 0:2 na zápasy. Podle Jaroslava Vlacha ale není nic ztraceno, podle něj Liberec nechá v domácích utkáních na ledě vše.

Ve druhém utkání rozhodla už první třetina, ve které padlo všech pět branek. „Udělali jsme nějaké zbytečné chyby a Sparta nám díky své kvalitě odskočila, dokázala využít hned dvě přesilovky. Pak to byl boj,“ nabídl svůj pohled.

Petr Kváča po druhém prohraném čtvrtfinále „Prohráváme 0:2 v sérii, ale čekají nás domácí zápasy. Nic jsme ještě neprohráli, máme dva dny na to se připravit. Síla je na obou stranách, doma nás ale poženou naši fanoušci a my se o to kvůli nim popereme!"

V závěru třetiny dal Vlach Tygrům naději, když snížil na 2:3. Jeho branku ale zkoumali rozhodčí. „Zpočátku jsem nevěděl, ale pak ze záznamu jsem viděl, jak jejich bek odstrčil Jana Ordoše na gólmana. Poté už jsem věřil, že to uznají,“ dodal.

Série se nyní přesune do Liberce, kde budou domácí chtít uspět. „Musíme rozhodně zvýšit tlak do brány. I přes zlepšenou hru v porovnání s prvním zápasem nemůžeme být spokojení, prohráli jsme o gól. Doma budeme muset zabrat,“ řekl.

Co bude potřeba zlepšit, to zatím Vlach řešit nechtěl. „To je asi příliš brzy na to hodnotit, musíme si to ještě rozebrat. Trenéři něco vymyslí, není to poprvé, co v play off ztrácíme 0:2. Jedeme domů a vše zůstává otevřené. Spousta týmů by dala cokoli, aby to čtvrtfinále vůbec mohla hrát, necháme tam všechno,“ burcuje.

Ohodnoť článek

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, sparta, vlach, Jaroslav Vlach, čtvrtfinále, Bílí Tygři Liberec, HC Sparta Praha, Petr Kváča, Jan Ordoš

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jedeme domů a necháme tam všechno, burcuje před pokračováním čtvrtfinále liberecký útočník Vlach  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.