Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zachar končí v Liberci. Odmítl nabídku Tygrů a je volným hráčem

Odchovanec libereckého hokeje Marek Zachar už u Tygrů nebude pokračovat, když odmítl nabídku klubu. Je tak volným hráčem a může tak zahájit nové angažmá. Během loňské sezony půl roku hostoval v Hradci. A právě o Mountfieldu se spekuluje, že Zachar přestoupí.

Třiadvacetiletý forvard strávil u Bílých Tygrů podstatnou část své dosavadní kariéry. Prošel si všemi mládežnickými kategoriemi a do A-týmu nakoukl už třemi starty v mistrovské sezoně 2015/16. Další dva roky strávil v zámoří v juniorské QMJHL v týmu Sherbrooke Phoenix.

Poté se vrátil do Liberce, se kterým dvakrát vyhrál základní část a získal i stříbrnou medaili. Ta druhá mu utekla v loňské sezoně, kdy hrál v Hradci.

„Měli jsme zájem na pokračování Marka v našem týmu. Jeho prioritou ovšem bylo zkusit angažmá v jiném klubu, což musíme respektovat. V jeho další kariéře mu přejeme hodně štěstí,“ uvedl k Zacharovu odchodu trenér Patrik Augusta.

Ohodnoť článek

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, zachar, Marek Zachar, Bílí Tygři Liberec, tygr, Quebec Major Junior Hockey League, Sherbrooke Phoenix, Patrik Augusta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zachar končí v Liberci. Odmítl nabídku Tygrů a je volným hráčem  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.