Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Další prodloužení, tentokrát vítězné. Tygři berou dva body z Třince

Také v sedmém utkání extraligové sezony došel zápas libereckých hokejistů do prodloužení. Po třech prohrách v nastaveném čase ale tentokrát Liberec vyhrál, když v Třinci uhrál výsledek 4:3.

Do vedení šli domácí. V patnácté minutě využili přesilovou hru po vyloučení Vitáska, skvělou souhru zakončil Daňo. Jenže Liberečtí rychle vyrovnali. Vlach byl nejdůraznější a dokázal puk procpat za Mazance.

Domácí si vzali vedení rychle zpět, po půlminutě druhé třetiny dostal dobrou přihrávku Růžička a zkušený kanonýr se nemýlil. Jenže i tentokrát hosté vyrovnali, i když tentokrát to trvalo déle. Ve 36. minutě se puk odrazil od brusle Faško-Rudáše, žádný aktivní pohyb tam ale nebyl – 2:2.

Začátek třetí třetiny vyšel hostům. Frolík tečoval ránu Balinskise a hosté poprvé vedli. Jenže tentokrát se podařilo vyrovnat domácím. Roman udělal kličku Neužilovi a bylo vyrovnáno.

Domácí pak měli dvě velké šance, Neužil ale další puk za svá záda nepustil a šlo se do prodloužení, pro Tygry osmé v osmém utkání. Po necelé minutě a půl se k puku dostal Melancon a propálil Mazance – 3:4.

Oceláři Třinec - Bílí Tygři 3:4pp (1:1, 1:1, 1:1 - 0:1)

Branky a nahrávky: 15. Daňo (M. Růžička, J. Jeřábek), 21. M. Růžička (Daňo, Nestrašil), 55. Roman (M. Růžička, Nestrašil) – 18. Vlach (A. Najman), 36. Faško-Rudáš (Rosandić, Bulíř), 41. Frolík (Balinskis, Filippi), 62. Melancon. Rozhodčí: Hradil, Kika – Hlavatý, Axman. Vyloučení: 5:5. Využití: 3:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 3642. Střely na branku: 33:25.

HC OCELÁŘI TŘINEC: Mazanec (Daneček) – J. Jeřábek, M. Doudera, Adámek, Čukste, Jaroměřský, Zahradníček – M. Růžička (C), Marcinko (A), Voženílek – Hrehorčák, Roman, Nestrašil – Svačina, Hudáček, Daňo – Kurovský, Dravecký (A), Chmielewski – Doktor.

BÍLÍ TYGŘI LIBEREC: Neužil (Kváča) – Melancon, Balinskis, Štibingr, Vitásek, J. Dvořák, Derner, Rosandić – Faško-Rudáš, Bulíř (C), Birner (A) – Frolík, Filippi, Flynn – Rychlovský, A. Najman, Vlach – Šír, Jelínek (A), Čederle.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Oceláři Třinec/Lukáš Filipec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, kometa, třinec, HC Oceláři Třinec, Bílí Tygři Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další prodloužení, tentokrát vítězné. Tygři berou dva body z Třince  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.