Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Rosandič končí v Liberci. Tygři ho s Hradcem mění za Nedomlela

Bílí Tygři sáhli k výměně obránců s hradeckým Mountfieldem. Zatímco na východ Čech míří Mislav Rosandič, liberecký dres bude nově oblékat jablonecký rodák Richard Nedomlel.

Tygři na svoji soupisku získali hráče, který má v extralize pověst především defenzivně laděného beka. O jeho obranných schopnostech svědčí i statistika Radegast index, v níž uzavírá elitní desítku, v počtu zblokovaných střel je dokonce šestý.

„Výměnou s Hradcem jsme získali jednoho z top defenzivních obránců v extralize a jsme rádi, že Richard bude mít možnost stát se důležitým hráčem našeho týmu,“ uvedl trenér Liberce Patrik Augusta.

Nedomlel v Hradci strávil necelých pět sezon. „Slibujeme si od něj zvýšení důrazu před brankou a v soubojích u mantinelu, dobré zastavování akcí soupeře a obracení hry na soupeřovu stranu. Líbí se nám jeho fyzická hra, dobré blokování střel a věříme, že bude dalším hráčem, který bude dodávat našemu mužstvu respekt,“ dodal Augusta.

Po necelých třech ročnících se naopak s Libercem loučí Mislav Rosandič, který se tak vrátí do mužstva, v němž poprvé okusil extraligový hokej. V dresu Liberce odehrál celkem 137 utkání s bilancí 7 gólů a 49 asistencí.

Ohodnoť článek

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, hradec, nedomlel, rosandič, Bílí Tygři Liberec, Mislav Rosandič, Richard Nedomlel, Mountfield Hradec Králové, Česko, Patrik Augusta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rosandič končí v Liberci. Tygři ho s Hradcem mění za Nedomlela  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.