Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Bulíř je novým rekordmanem Bílých Tygrů. Za klub nastřílel už 138 extraligových gólů

Utkání s Vítkovicemi liberečtí hokejisté prohráli, a tak Michal Bulíř nebyl v nejlepším rozpoložení. A to přes to, že se stal historicky nejlepším střelcem klubu v extralize, když vstřelil 138. extraligový gól a překonal tak Petra Nedvěda.

„Prohra je pro mě na tom celém takovou smutnou kaňkou, jinak si toho ale nesmírně vážím," vykládal po utkání Michal Bulíř. Rekordní branka přišla už ve čtvrté minutě, kdy se nejlépe zorientoval v mlýnici před hostující brankou a doklepl puk za záda Stezky. „Strašně si toho vážím. Jsem moc rád, že jsem se takhle zapsal do historie klubu, v němž jsem vyrůstal a za který teď opět nastupuju,“ dodal útočník, který loňskou sezonu strávil v Plzni.

Sám přitom nyní neprožíval nejlepší období, byl zraněný a po návratu se nemohl trefit. To se zlomilo až nyní a na překonání rekordu tak čekal dva měsíce. Na čele historické tabulky střelců se osamostatnil, když překonal libereckou legendu Petra Nedvěda. „To ví asi každý, jaká to je legenda. Byl velmi úspěšný jak v NHL, tak tady v Liberci. To, že jsem ho překonal, je pro mě velká čest, i když jsem na to samozřejmě měl více zápasů,“ řekl skromně.

Liberec podle Bulíře měl dost možností na to, aby Vítkovice porazil. „Vypracovali jsme si slibný tlak. Měli jsme hodně přesilovek, v kterých jsme si moc nepomohli. Tu první na začátku jsme sice využili, jenže ty další už ne,“ dodal.

Tygrům se v aktuální sezoně úplně nedaří, v poslední době ale liberecký útočník vidí zlepšení. „Myslím si, že jsme herně zvedli. Semkli jsme se a v posledních zápasech už naše hra začíná mít tvář. To se projevilo i v podobě získaných bodů,“ popsal.

Další možnost získat body bude mít Liberec už v úterý, kdy hostí rozjetou Spartu.

Ohodnoť článek

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, bulíř

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bulíř je novým rekordmanem Bílých Tygrů. Za klub nastřílel už 138 extraligových gólů  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.