Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Fenomén Jágr se vrátil a asistoval u dvou gólů. Domácí Liberec ale Kladno porazil

Jaromír Jágr i v padesáti letech hraje extraligu. Vůbec poprvé v tomto ročníku vyjel na led v Liberci, a dokonce si připsal dvě brankové asistence. Hostující Kladno ale Tygrům nestačilo a prohrálo 3:7.

Do vedení šel Liberec ve 13. minutě, kdy Filippi uklidil do sítě ránu Melancona. Jen o minutu později to bylo o dvě branky, Jelínek našel puk při závaru a zvýšil na 2:0. Hosté ale ještě v první třetině snížili. Brodecki pálil z úhlu a Kváča se nestihl přesunout – 2:1.

Zápas bohatý na góly pokračoval. Ve 29. minutě se prosadil domácí Birner, ve 37. minutě pak přišla chvíle Jágra. Ten vypálil, puk se odrazil od zadního mantinelu a Filip nezaváhal – 3:2. O pouhých patnáct sekund později to bylo znovu o dva, když Balinskis propálil Bowa – 4:2.

V úvodu třetího dějství domácí rozhodli o vítězství. Během 41. minuty se trefil Faško-Rudáš, po něm Flynn a bylo to už 6:2. Hosté ještě dokázali snížit, když Jágr v přesilovce našel Berana, sílu na zvrat už ale nenašli, Liberec měl poslední slovo, z přesilovky na 7:3 uzavřel Filippi.

Bílí Tygři - Kladno 7:3 (2:1, 2:1, 3:1)

Branky a nahrávky: 13. Filippi (Melancon), 14. Jelínek (Vlach), 29. Birner (Derner), 38. Balinskis (A. Najman, Birner), 41. Faško-Rudáš (Bulíř, Frolík), 41. Flynn (Ordoš), 59. Filippi (Birner, Vlach) – 18. Brodecki (Babka, Klepiš), 37. Brodecki (Jágr, Dotchin), 56. Beran (Jágr). Rozhodčí: Kika, Veselý – Brejcha, Malý. Diváci: 4719.

Bílí Tygři Liberec: Kváča (Neužil) – Balinskis, Nedomlel, Ivan, Melancon, Derner, Kolmann, Štibingr – Birner (A), Filippi, A. Najman – Ordoš, Bulíř (C), Faško-Rudáš – Flynn, Šír, Frolík – Vlach, Jelínek (A), Rychlovský. Trenér: Patrik Augusta

Rytíři Kladno: Brízgala (41. Bow) – Kehar, Dotchin (A), Ticháček, Slováček, Cibulskis, Babka, Veber – Melka, Plekanec (C), Bláha – Brodecki, Klepiš, Indrák – Michnáč, Filip, Pytlík – Beran, O. Procházka, Jágr. Trenér: Otakar Vejvoda

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, kladno, jágr

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fenomén Jágr se vrátil a asistoval u dvou gólů. Domácí Liberec ale Kladno porazil  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.