Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Hrníčko odehrál po šesti letech zápas v dresu Tygrů. Vánoční dárek. Už jsem v něco takového nedoufal, řekl

Utkání s Kometou, které pro liberecké hokejisty skončilo výhrou 2:1, přineslo i jedno překvapení. Po šesti letech se v sestavě objevil Dominik Hrníčko, kterého Liberec přivedl na střídavý start. Jinak totiž hraje za Porubu. Pro libereckého odchovance šlo o překvapení, utkání s Kometou si ale užil a v dresu Liberce by se navíc mohl objevit i v dalších utkáních.

Návrat do tygřího dresu byl poměrně hektický. „Ve středu jsme s Porubou odjížděli v deset ráno do Litoměřic. Ještě hodinu předtím mi na našem stadionu zazvonil telefon od pana Augusty, který se mě ptal, jestli si nechci zahrát. Jsem rád, že si Tygři na mě po takové době vzpomněli,“ vykládal po utkání, ve kterém odehrál skoro osm a půl minuty.

„Patří mezi kluky, kteří prošli libereckou organizací a pořád je sledujeme. Volba nakonec padla na Dominika, který stejně jako celý tým podal kvalitní výkon," řekl trenér Jiří Kudrna.

Po šesti letech se mu vracely vzpomínky na roky odehrané pod Ještědem. „Bylo to neskutečné. Skvělá byla už cesta ráno na trénink, protože jsem šel přesně tou trasou, kterou jsem chodil již dříve,“ dodal sedmadvacetiletý forvard pro klubový web.

Že by znovu oblékl dres Tygrů v extraligovém utkání, v to už moc nevěřil. „Upřímně jsem v to nedoufal, ale jsem za to nesmírně vděčný, protože to byl po dlouhé době opravdu skvělý zážitek,“ řekl.

Podobný zážitek by ale nemusel být poslední. „Po utkání jsem mluvil s trenérem a chtěl by, abych nastoupil i v Mladé Boleslavi. Celé je to ale o domluvě. Na mě tento rok vlastní práva Poruba, proto se bude muset pan Augusta obrátit tam. Následující zápasy Poruby a Liberce se sice nekryjí, ale záleží, co řekne Poruba,“ popsal.

Sám při svém návratu na liberecký led měl v hledišti velkou podporu. „Táta má koupené permanentky, takže chodí na každý zápas. Navíc přišli i nějací známí, takže odhadem jsem tu měl zhruba dvacet lidí. Všichni totiž doufali, že bych se sem mohl ještě vrátit. Když se to dozvěděli, tak mě přišli s radostí podpořit, byl to pro mě takový vánoční dárek,“ uzavřel Hrníčko.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, kometa, bulíř

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hrníčko odehrál po šesti letech zápas v dresu Tygrů. Vánoční dárek. Už jsem v něco takového nedoufal, řekl  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.