Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Tygři otočili utkání s Plzní a vyhráli 2:1. Zazářil dvougólový Flynn

Liberečtí hokejisté vyhráli i třetí utkání kolem vánočních svátků. Dlouho to ale vypadalo, že tentokrát vyjdou bodově naprázdno. Až dvě minuty před koncem třetí třetiny je vysvobodil Flynn, který poté v prodloužení rozhodl.

V páté minutě měli hosté velký závar a několik šancí, liberečtí se ale ubránili. Poté měli v přesilovce dobrou možnost domácí, v oslabení ale mohli udeřit i hosté. Skóre se měnilo až v deváté minutě. Kváča vyrazil ránu z levého kruhu a Hrabík měl jednoduchou práci – 0:1.

Do konce první třetiny se domácí spíš oklepávali z inkasované branky, od úvodu druhé třetiny se ale tlačili za vyrovnáním. Měli i několik gólovek, jenže žádnou nevyužili a po čtyřiceti minutách tak platil stav 0:1.

Ve 48. minutě sice Jelínek vstřelil gól, jenže videorozhodčí ho kvůli kopnutí neuznal. Snaha Liberec pak byla stále více křečovitá, ale dvě minuty před koncem se mu podařilo vyrovnat. Flynn dostal puk a prudkou střelou ho poslal do sítě – 1:1.

Poté se šlo do prodloužení a stejný hráč nakonec i rozhodl o vítězství Liberce. Po úniku a přihrávce Najmana překonal v čase 62:19 Pavláta.

Bílí Tygři - Škoda Plzeň 2:1 (0:1, 0:0, 1:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 58. Flynn (Balinskis), 62. Flynn (A. Najman) – 9. Hrabík (Schleiss, Kaňák). Rozhodčí: Hribik, Hejduk – Hynek, Šimánek. Střely na bránu: 41:18. Vyloučení: 0:3. Diváci: 6901.

Bílí Tygři Liberec: Kváča (Neužil) – Balinskis, Nedomlel, Ivan, Melancon, Derner, Štibingr, Kolmann – Birner (A), Filippi, Faško-Rudáš – Frolík, A. Najman, Flynn – Ordoš, Jelínek (C), Rychlovský – Vlach, Dlouhý. Trenér: Patrik Augusta

HC Škoda Plzeň: Pavlát (Vondraš) – Kaňák, Zámorský, Malák, Piskáček (A), Houdek, Kremláček – Schleiss (C), Kodýtek, Hrabík – Suchý, Holešinský, Pour – Lang, Mertl (A), Rekonen – A. Dvořák, Malát, Adamec. Trenér: Petr Kořínek

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, plzeň, prodloužení, flynn

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři otočili utkání s Plzní a vyhráli 2:1. Zazářil dvougólový Flynn  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.