Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Slavík si připsal další vítězství. Opět ovládl jablonecké 4X Revelations

Navzdory nejisté předpovědi počasí se včera v areálu sjezdovky na Dobré vodě uskutečnil 8. ročník JBC 4X Revelations, závodu světové série ve fourcrossu horských kol. Další zlato si připsal vůbec jediný vítěz všech ročníků biker Tomáš Slavík.

Oproti předchozím ročníkům se toho letošního zúčastnilo méně zahraničních závodníků, přesto se na start hlavního závodu postavilo celkem 32 bikerů. Organizátoři mohou mluvit o velkém štěstí z hlediska počasí. Celý den v areálu pršelo a ještě během tréninků bylá celá trať zahalená do mlhy. 

Těsně před začátkem hlavního závodu se ale počasí umoudřilo. To umožnilo závodníkům bezpečnější průjezd tratí a divakům skvělou podívanou.

Za domácím Tomášem Slavíkem, který opět s přehledem vyhrál, skončil na druhém místě Adrien Loron, třetí místo obsadil Petr Pala a posledním finalistou byl Mikuláš Nevrkla.

Ohodnoť článek

Foto Petr Zbranek

Štítky JBC4X revelations, revelations, Tomáš Slavík, Jablonec, Dobrá voda, bike, Dobrá voda, a.s., Adrien Loron, Petr Pála, Mikuláš Nevrkla

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slavík si připsal další vítězství. Opět ovládl jablonecké 4X Revelations  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.