Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Domácnosti pro postižené i bezbariérové školy. Kraj aktualizoval mapu investic

Liberecký kraj aktualizoval po osmi letech svou internetovou mapu investic, na které představuje své investiční akce napříč resorty. Při aktualizaci kraj doplnil další informace o stavbách financovaných z krajských peněz.

Zájemci tam najdou akce od tří milionů korun, řekl náměstek hejtmana Zbyněk Milík (Piráti). Mapu investic představil Liberecký kraj na webu poprvé v září 2013, už ale byla zastaralá a potřebovala zmodernizovat.

„Jedná se o webovou aplikaci, na které Liberecký kraj představuje všechny své investiční akce napříč všemi resorty. Lze si tam vyfiltrovat a najít stavby podle toho, v jaké fázi se nacházejí – ať už v přípravě, v průběhu prací nebo ty, které jsou dokončené," doplnil Miklík.

Nově mapa podle Miklíka obsahuje i podrobné informace o všech, kteří se na jednotlivých akcích podílejí. „Od projektanta, architekta, technický dozor, zhotovitele až po koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. V této aplikaci lze dohledat veškeré dokumenty, materiály, výběrová řízení, hodnoty a částky, za něž se staví. Mapa investic tak nyní poskytuje kompletní informace o konkrétních stavbách," dodal hejtmanův náměstek.

Mapa přináší přehled investic do pozemních staveb od tří milionů korun bez DPH, které připravuje Odbor investic a správy nemovitého majetku Krajského úřadu Libereckého kraje. V současné době tam zájemci najdou 46 stavebních akcí napříč krajem. „Uživatelé si při hledání mohou zvolit filtr podle resortů, stavu projektu, data zahájení či samotného názvu," dodal Miklík.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto

Štítky stavby, správa, internet, Liberecký, investice, Liberecký kraj, Česká pirátská strana

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Domácnosti pro postižené i bezbariérové školy. Kraj aktualizoval mapu investic  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.