Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Cizinec močil na vánoční strom. Skončil s pokutou

Nutkavá potřeba si odskočit přišla na osmatřicetiletého cizince v České Lípě. Jenže místo veřejných toalet nebo jiného příhodného místa si za svůj cíl vybral vánoční strom na náměstí T. G. Masaryka.

„Křesťanské tradice zřejmě vůbec nic neříkaly osmatřicetiletému cizinci, který se po desáté hodině večerní pohyboval na českolipském náměstí,“ popisovala mluvčí českolipských strážníků Eva Vlastníková.

Spolu s cizincem se na náměstí pohybovali i jeho dva krajani. Zřejmě se dobře bavili, tedy až do chvíle, kdy se výtečník rozhodl vykonat svou potřebu právě na vánoční strom. „V tu chvíli ho zachytila kamera městského systému,“ komentovala Vlastníková.

Na místo tak vyrazila hlídka strážníků. „Muži vysvětlila, že znečišťování veřejného prostranství není nijak omluvitelné a pro zapamatování správného chování dostal pokutu,“ dodala mluvčí. Není to přitom jediná záležitost, kterou letos museli strážníci řešit v souvislosti s vánočním stromkem. Jen o pár dní dříve zde nachytali ženu, která kradla vánoční ozdoby. Během chvilky ji díky strážníkům vrátila na místo, zároveň hlídce přiznala, že ozdoby krade i v dalších městech. I pro ni bude mít chování dohru u správního orgánu.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky Českolipsko, močení, strom, vánoční strom, vánoční stromek, Tomáš Garrigue Masaryk, Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cizinec močil na vánoční strom. Skončil s pokutou  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.