Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Do oprav chodníků a ulic investuje letos Jablonec přes třicet milionů

Přestože letní prázdniny se chýlí ke konci, stavební práce ve městech i nadále pokračují. V Jablonci nad Nisou mají pro letošní sezónu v plánu opravy ulic a chodníků za více než třicet milionů korun.

V rozpočtu vyčlenil Jablonec na opravu chodníků a ulic celkem 32 milionů korun. Doposud se podařilo dokončit vozovky v ulicích Jahodová, Borůvková a Polední v Kokoníně. „Dokončená je také další etapa chodníku kolem státní silnice v ulicích Prosečská a Mechová,“ komentoval za jabloneckou radnici Martin Černý.

Dále by měly být po pokládce plynovodu dokončeny ulice Uhelná a Skalka. Brzy by měly být hotové také práce v Zelené ulici. Do konce letošního roku má Jablonec v plánu dokončení ještě řady projektů. „Práce pokračují v ulicích Mšenská, Lučanská, Pod Kynastem, Třeboňská, Josefa Suka, Podlesí,“ uvedl Černý.

Ještě letos by se měly dočkat obnovy také chodníky v ulici 5. května, Prosečská nebo 28. října. „Snažíme se v rámci finančních prostředků postupně odstraňovat havarijní stavy komunikací,“ dodal Černý.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Město Jablonec

Štítky chodníky, Jablonec, rekonstrukce, chodník, Jablonec nad Nisou, oprava, Martin Černý, Josef Suk, Borůvková, Mechová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do oprav chodníků a ulic investuje letos Jablonec přes třicet milionů  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.