Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

V Kauflandu v Pavlovicích se zřítil strop u lahůdek, nikomu se nic nestalo

Šok zažili dnes odpoledne zaměstnanci i zákazníci libereckého Kauflandu v Pavlovicích. Zřítil se strop nad částí, ve které se prodávají lahůdky. Nikdo naštěstí neutrpěl žádné zranění. Prodejnu museli uzavřít.

„Nejprve byly slyšet nějaké divné zvuky a pak to najednou po chvilce spadlo. Nikomu se nic nestalo, ale všichni z toho byli v šoku,“ popsala pro Drbnu jedna ze zaměstnankyň prodejny.  

Zástupci policie a záchranné služby potvrdili, že na místě havárie v liberecké prodejně nezasahovali, ani nebyli na místo přivoláni.

Jak uvedla pro server tn.cz mluvčí Kauflandu Renata Maierl, byla v úterý 15. února po 13. hodině v prodejně Kaufland v Liberci – Pavlovicích poškozena podhledová část stropu v úseku čerstvých pultů. „Nikdo nebyl zraněn, bezpečnost zákazníků a zaměstnanců nebyla ohrožena. Prodejna byla uzavřena. Poškozené místo bylo zajištěno a proběhne oprava. Bezpečnost našich zákazníků a zaměstnanců je pro nás prioritou,“ upřesnila pro server mluvčí.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto čtenáři Drbny

Štítky havárie, strop, Kaufland, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Richard Hnik

Dokdy bude uzavřen KAUFLAND?

Čtvrtek, 16. února 2023, 17:43Odpovědět

Vladimír Dudycha

Jak může mluvčí Kauflandu tvrdit, že zákazníci nebyli ohroženi. To je nesmysl. Byli, jen zrovna v tu dobu kdy to spadlo v tom prostoru nikdo nebyl. Ohroženi byli všichni kdo se pohybovali poblíž, jen měli štěstí.

Čtvrtek, 16. února 2023, 08:19Odpovědět

V Kauflandu v Pavlovicích se zřítil strop u lahůdek, nikomu se nic nestalo  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.