Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Pizzerie, kterou zavřela inspekce, opět funguje. Majitel chce podat trestní oznámení

Pizzerie na náměstí 1. máje v Chrastavě je opět otevřená poté, co ji před několika dny uzavřela Česká zemědělská a potravinářská inspekce na základě kontroly. Opětovné zahájení provozu posvětili nejen inspektoři, ale i kontrola z hygieny. Majitel však v souvislosti s tím hovoří o konkurenčním boji.

Nucené pauzy využil provozovatel k úpravám v provozovně, například renovaci přední části. „Udělali jsme generální úklid a všude jsme zrekonstruovali vodovod a odpady, koupili nové i nový bojler na ohřev vody. V prostorách přípravny a kuchyně jsme také provedli nějaké stavební úpravy. Tím jsme odstranili vše, co nám inspektoři vyčítali nejvíc. Podotýkám, že u nás nenašli žádný myší trus nebo zkažené potraviny. Kontrolovali nám, jestli nejsou prošlá masa a podobně a nenašli nic,“ uvedl Josef Kolouch, který pizzerii provozuje.

Narážel tak na skutečnost, že inspekce provedla před pár dny kontrolu i na dalších místech v Chrastavě, konkrétně v prodejně potravin a v jiné pizzerii a všude našla mimo jiné výskyt trusu hlodavců. Podrobnější výsledky těchto kontrol lze opět najít na webových stránkách potravinynapranyri.cz, kde inspekce výsledky kontrol zveřejňuje.

Podle provozovatele pizzerie jde většinou o naschvály konkurence, protože od září do provozovny přišla kontrola inspekce už osmkrát. Navíc prý neustále čelí slovním útokům nebo pomluvám na internetu i osobně od stále stejných lidí.

„Budu podávat trestní oznámení. Přítelkyně je Ukrajinka, která tady žije už dlouho a neustále jsou  proti ní směřované nějaké nenávistné slovní útoky, z toho důvodu budu podávat oznámení. A také kvůli kyberšikaně, které čelíme,“ dodal provozovatel pizzerie.  

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Blanka Freiwilligová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čert Luciferus

paní Freiwillingová, bylo by zadobře si ověřit zdroj než pustíte něco do světa.

Úterý, 21. března 2023, 20:06Odpovědět

Pizzerie, kterou zavřela inspekce, opět funguje. Majitel chce podat trestní oznámení  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.