Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Řidič v Jablonci nad Nisou najel do středu kruhového objezdu a narazil. Chtěl se vyhnout kočce

Za dopravní nehodou v Jablonci nad Nisou zřejmě stojí kočka, která údajně řidiči vběhla do cesty. Ten vjel do středu kruhového objezdu a narazil tam do stromu. Zdravotníci jej zraněného převezli do nemocnice.

K nehodě došlo v pondělí krátce před devátou hodinou večer v ulici Československé armády. Řidič jel směrem od centra z ulice Belgická. Právě tam mu měla zkřížit cestu kočka. Muž se snažil zabránit střetu se zvířetem a řízení vozidla se mu vymklo z rukou. „Vlivem rychlosti nezvládl řízení vozidla a před kruhovým objezdem najel na mírně vyvýšený dlážděný středový ostrůvek. Potom pokračoval v jízdě směrem do prostoru kruhového objezdu, kde narazil na betonový obrubník, vyjel celým vozem na křovinatý střed objezdu a tam narazil do stromu,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Sochorová.

Při nehodě se řidič zranil, přivolaná posádka zdravotnické záchranné služby jej přepravila do jablonecké nemocnice. Policisté u něj kvůli zranění nemohli provést dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, vyžádali si proto odběr krve v nemocnici.

Způsobená škoda se vyšplhala k částce 60 000 korun. „Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou, kteří nyní i nadále šetří veškeré okolnosti celé události, také zjistili, že řidič k jízdě užil vozidlo, které není dle zákona pojištěno,“ dodala mluvčí.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Jablonec nad Nisou, doprava, nehoda, policie, kruhový objezd, kočka, nemocnice, Československá armáda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič v Jablonci nad Nisou najel do středu kruhového objezdu a narazil. Chtěl se vyhnout kočce  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.