Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Rekordní kyvadlová doprava na Jizerské 50. Autobusy se za víkend otočily 193krát

Autobusy libereckého dopravního podniku o víkendu zajišťovaly dopravu závodníků a návštěvníků Jizerské 50. A byl to ročník pro dopravní podnik rekordní, autobusy se otočily celkem 193krát, což je nejvíc v historii.

Na tradiční lince číslo 18 do Bedřichova byl každý spoj posílen o další vůz. Stejným stylem byla již od pátku posílena také linka 500 do místa registrace a výdejního místa startovních čísel v OC NISA. Operativní řízení provozu ve městě i do hor zajišťovala mimo dispečinku MHD v centru města navíc dvě operativní dispečerská pracoviště.

„Dopravní podnik nasadil o víkendu do služeb všechny své personální rezervy. Do kyvadlové dopravy bylo nasazeno v sobotu 13 řidičů a autobusů a v neděli počet stoupnul dokonce na 18 řidičů a autobusů,“ doplnila mluvčí dopravního podniku Martina Poršová.

Celkem se autobusy otočily 193krát, což je v historii závodu rekordní počet. „Řidiči a dispečeři MHD během víkendu odpovídali na mnoho dotazů, ale také dohledávali a převáželi různé zapomenuté vybavení návštěvníků hor,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto DPMLJ

Štítky dpmlj, mhd, jizerská 50, kyvadlová doprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rekordní kyvadlová doprava na Jizerské 50. Autobusy se za víkend otočily 193krát  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.