Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

V Hodkovicích začíná oprava části ulice Komenského, bude uzavřena

Za pár dní začne v Hodkovicích nad Mohelkou připravovaná rekonstrukce ulice J. A. Komenského. V těchto dnech již začaly přípravné práce, které na plno odstartují v pondělí 13. března.

„V pondělí začne uzavírka ulice J. A. Komenského, kde letos proběhne kompletní oprava sítí i povrchů. Již v tomto týdnu začínají přípravné práce, proto chci na všechny apelovat, aby do ulice nevjížděli, není-li to nezbytně nutné,“ žádá místní i návštěvníky města starostka města Markéta Khauerová.

Úplná uzavírka pro veškerou dopravu bude v úseku od ulice Liberecká k ulici J. A. Hory od pondělí 13. března. Zajištěný zde bude bezpečnostní koridor pro pěší tak, aby se děti v pořádku dostaly do školy i ze školy. Auta však neprojedou.

„Nejprve bude provedena výměna vodovodu a části kanalizace, realizovat ji bude vlastník infrastruktury, Severočeská vodárenská společnost. Následovat bude rekonstrukce povrchu komunikace a chodníků, kterou realizuje město,“ doplnila Khauerová.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Homolka

Štítky oprava, uzavírka, Hodkovice nad Mohelkou, doprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Hodkovicích začíná oprava části ulice Komenského, bude uzavřena  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.