Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Sněžení komplikuje dopravu, silnice přes Oldřichovské sedlo je pro nákladní dopravu uzavřena

Sněžení, které v pondělí zasáhlo nejen Liberecko, komplikuje dopravu. Silničáři dnes po poledni preventivně uzavřeli silnici z Mníšku do Raspenavy přes Oldřichovské sedlo pro nákladní automobily. Dopravní komplikace jsou hlášeny především z Jablonecka, kde je sněžení vydatnější než na Liberecku.

Husté sněžení zasypalo a zkomplikovalo dopravu například v obcích Loužnice, Radčice, Jílové u Držkova a v Držkově.

Na zasněžené silnici došlo dnes po poledni také k několika drobným nehodám. Policisté hlásí střet dvou osobních aut z jablonecké ulice 5. května, v Košické ulici v Liberci naopak boural autobus. Další dvě auta havarovala v Prosečské ulici v Jablonci nad Nisou nebo na křižovatce Jablonecké a Klášterní ulice v Liberci.

Teploty se pohybují od minus tří do minus deseti stupňů. Vítr fouká jen slabý proměnlivý. Meteorologové očekávají, že se dnes obloha zatáhne na celém území kraje a bude sněžit. Nejvíc na horách. Teploty by se měly udržet po celý den pod bodem mrazu.

Štítky silnice, doprava, Liberecký kraj, Oldřichovské sedlo, okres Jablonec nad Nisou, Raspenava, Mníšek nad Hnilcom, Liberec, Loužnice, Radčice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sněžení komplikuje dopravu, silnice přes Oldřichovské sedlo je pro nákladní dopravu uzavřena  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.