Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Silnici přes Oldřichov zablokoval kamion. Na Albrechťáku jsou sněhové jazyky

Zhruba v půl osmé zablokoval silnici z Raspenavy do Mníšku kamion, podle policie pak na místě zapadl i autobus a komunikace je zcela neprůjezdná. Pokud jedete na Frýdlantsko, dá se jet přes Albrechtický kopec, kde ale silničáři hlásí sněhové jazyky.

Motoristé by měli být opatrní, silnice nižších tříd hlavně v horách už lemují vysoké sněhové mantinely, které vozovky zužují a ztěžují výhled. Do hor silničáři doporučují přibalit lopatu a sněhové řetězy. Tato výbava se ale může hodit i ve městech, kde už často není sníh kam odhrnovat.

V Libereckém kraji je dnes ráno většinou zataženo, ale nesněží. Vane jen slabý vítr, takže sněhové jazyky a závěje by se tvořit neměly. Teploty se pohybují od minus pěti do minus dvou stupňů Celsia. Podobné počasí by podle meteorologů mělo vydržet celý den. Místy se budou objevovat sněhové přeháňky, na horách mohou být četnější.

Autoři | Foto Facebook/Hejnice u Liberce

Štítky Raspenava, Mníšek nad Hnilcom, Frýdlantsko, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Frantisek Kropicka

Nevim zda nebudu za hlupaka, ale muze mi nekdo odpovedny vysvetlit, jak muze tento kamion pres zakaz vjezdu tam byt a ucpat cestu. Tedy jinak, kdo uhradi vyprosteni, cas lidi kteri tam zustanou, atd . Myslim, ze by uz mela media toto cele popsat, tedy celkove naklady, kdo je hradi, kdo byl ridic, kam penize doputovaly. Proste udelat reportaz o tom co se stane, kdyz takovyto hlupak porusi predpisy. Dekuji

Pondělí, 16. ledna 2017, 11:52Odpovědět

Silnici přes Oldřichov zablokoval kamion. Na Albrechťáku jsou sněhové jazyky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.