Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Tradičně netradiční dětský den před Azylem. Stezka městem i sprejování na auto

Jako každý rok, i letos se na prostranství před barem Azyl v Liberci uskuteční tuto sobotu odpoledne dětský den. A jako každý rok, i letos bude netradiční. Nečekejte skákací hrad, místo toho si děti mohou zkusit sprejování na vrak auta nebo novinku – stezku městem s úkoly, kterou si (prý) užijí i rodiče.

„Letos jsme se rozhodli akci obohatit o velice zajímavou stezku s úkoly pro děti i dospělé.  Stezka je vhodná jak pro nejmenší děti, tak pro klidně  čtrnáctileté puberťáky a užijí si to i rodiče - takže je konec nudy pro rodiče při běžných dětských akcích,“ lákají pořadatelé.

Pro ty, co se chtějí zúčastnit stezky městem, je start mezi 12 až 13 hodinou od Azylu, připraven je ale i další program – dílničky, soutěže a také sprejovaní na vrak auta. V podvečer pak vystoupí žongléři a proběhne také fireshow. 

Pořadatelé se také zapojili do projektu na podporu dětí z ostrova Santiago, který je založený na sbírce školních pomůcek. Jak pomoci? Doneste v tento den do Azylu cokoli ze seznamu níže:

Školní materiál: (vše co nesouvisí s plasty) barevné tužky, pastelky, sešity, papír A4 a vše, co nesouvisí s plasty. Pamatujte, že se tam chystáme čistit pláže. Pokud je to možné, slovníky (z / do portugalštiny)

Hudební nástroje: kytary, bicí, baskytara, zobcová flétna, klávesnice a jakýkoli malý nástroj.

Pracovní nástroje: Vrtáky, elektrické nářadí, přímočaré pily, kotoučové pily, svářečky, pily na železo a dřevo, řezačky, nože, motorové pily, pilníky, hadice, disky, hroty elektrického nářadí, kleště, frézky a brusky, čínské pily, nýtovací stroje, nýty, ruční navijáky, bezpečnostní obuv, kladiva, šrouby, hřebíky, dráty, nůžky, kleště, mixér, šroubováky, svorky a svorky, kleště, nůžky na drát atd.

Více o dětském dnu najdete tady.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Denisa Albaniová

Štítky azyl, dětský den, Liberec, akce, pila, kleště, Santiago

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tradičně netradiční dětský den před Azylem. Stezka městem i sprejování na auto  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.