Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VÍKEND PODLE DRBNY: Výstava železničních modelů, strašidelná zoo a Pavel Šporcl

Řada lidí si dnešní státní svátek propojí v prodloužený víkend. Během toho mohou zavítat v kraji pod Ještědem na některou z mnoha akcí. Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější.

Tento víkend patří dušičkám, chcete-li halloweenu. Rodiny s dětmi by si tak neměli nechat ujít Strašidelnou zoo, která opět láká na páteční večerní prohlídky. Letos si ZOO Liberec připravila dvě trasy, pro strašpytle a odvážlivce. 

V Lidových sadech v pátek vystoupí nejpopulárnější český houslista Pavel Šporcl v rámci svého Paganiniana Tour 2021 "Mount Everest houslové literatury".

Od dnešního dne do neděle si klub železničních modelářů připravil výstavu modelů a kolejiště. Výstava je přístupná od 12 do 17 hodin a najdete ji v klubu železničních modelářů v areálu depa Liberec. Přístupová cesta je na nádraží značena.

Pestrý program si na prodloužený víkend připravilo také Šaldovo divadlo v Liberci. Zatímco v pátek uvede Vraždu v Orient expresu, na sobotu si připravilo kabaret plný písní Suchého a Šlitra Semafor a v neděli se mohou návštěvníci těšit na operu Il trovatore.

Stále příležitost navštívit výstavu Tajemná Indonésie, která je do konce listopadu vystavena v Centru Babylon. Jde o největší výstavu svého druhu ve Střední Evropě. Expozice umožní nahlédnout do tajů Nové Guineje, Indonésie, Pacifiku nebo Šalamounových ostrovů.

V sobotu zamíří do Bunkru Zdeněk Veselý alias rapper Redzed. Rodák z Hustopečí je známý zejména díky svému osobitému stylu, kdy klasický rap kombinuje s metalem.

Za pohádkou zamiřte v sobotu do Naivního divadla, které si přichystalo představení Pohádka do dlaně o koloběhu ročních období v přírodě.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto KŽM Liberec

Štítky víkend, víkend podle drbny, akce, kultura, Pavel Šporcl, výstava, Ještěd, Halloween, Zdeněk Veselý, Zoologická zahrada Liberec, Liberec, Indonésie, Mount Everest, Divadlo F. X. Šaldy, Vražda v Orient expresu, Naivní divadlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VÍKEND PODLE DRBNY: Výstava železničních modelů, strašidelná zoo a Pavel Šporcl  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.