Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VÍKEND PODLE DRBNY: Tvoření v Zauhlovačce a Xavier Baumaxa

Kam o víkendu vyrazit? Pokud se nechystáte na sjezdovky nebo běžky, můžete vyrazit s dětmi za pohádkou nebo třeba do Hejnic na přednášku o historii Jizerských hor.

Domácí kutilové se o tomto víkendu mohou přiučit něco nového ve vratislavické Zauhlovačce. V sobotu od 10 do 14 hodin se zde uskuteční kurz čalounění, v neděli pro změnu kurz zaměřený na renovaci nábytku od 9 do 17 hodin.

S dětmi můžete zamířit do Naivního divadla. Zítra od 10 i 15 hodin uvedou pohádku pro děti od čtyř let o Budulínkovi.

Pokud jste milovníky Jizerských hor a zajímá vás také jejich historie, nenechte si ujít dnešní přednášku Reného Bělohradského s názvem Hranice Desfourských lesů na velkostatku Smržovka. Akce se koná v hejnickém klášteře.

Živo bude o víkendu také v jabloneckém Klubu Na Rampě. Dnes od osmi hodin zde vystoupí písničkář Xavier Baumaxa. V neděli od 16 hodin je na programu loutková pohádka Perníková chaloupka v podání libereckého divadla Na cestě.

Na vrcholcích Krkonoš se budou o víkendu prohánět musheři. Na Horních Mísečkách se v sobotu i neděli uskuteční závod psích spřežení Fitmin Grand Prix. V sobotu čeká účastníky noční závod, v neděli budou startovat s východem slunce.

Ohodnoť článek

Foto Václav Votruba

Štítky víkend podle Drbny, akce, kultura, Xavier Baumaxa, pohádka, Jizerské hory, Hejnice, přednáška, Naivní divadlo, Klub Na Rampě, Grand Prix, historie, Smržovka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

VÍKEND PODLE DRBNY: Tvoření v Zauhlovačce, Xavier Baumaxa a závod psích spřežení  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.