Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Společnost

Stihneme silvestrovské nákupy? Podívejte se, kdy dnes zavírají obchody

Silvestr je podle zákona klasickým pracovním dnem, většina prodejců ale otevírací dobu upravuje a zavírají o několik hodin dříve než obvykle. Naopak 1. ledna musí mít obchody s plochou nad 200 metrů čtverečních zavřeno.

Tříkrálová sbírka se od ledna uskuteční v celém Česku jen on-line

Koledníci na začátku ledna během Tříkrálové sbírky tentokrát do terénu nevyrazí. Charita ČR rozhodla o tom, že po dobu trvání pátého stupně epidemického systému PES se bude sbírka odehrávat pouze virtuálně, důvodem je současná situace kolem...

POČASÍ NA ČTVRTEK: Zataženo až polojasno s ojedinělými mrznoucími mlhami

Dnes očekávejte zataženo až polojasno. Místy se mohou objevit i mrznoucí mlhy.

Moderní centrum, zdravotní středisko i nové byty. Hrádek zveřejnil vizualizaci Benaru

V úplně nové moderní centrum města Hrádek nad Nisou by se měl proměnit komplex průmyslových budov a pozemků bývalé textilky Benar. Město nyní zveřejnilo vizualizaci, podle které by měla vzniknout projektová dokumentace.

Silvestrovských požárů přibývá. Hasiči varují před používáním pyrotechniky

Požárů spojených se silvestrovskými oslavami každým rokem přibývá. Naposledy jich bylo 387, o rok dříve 279 a předtím 238. Nejvíce požárů bývá v prvních třech hodinách nového roku. Příčinou je nejčastěji zábavní pyrotechnika. Hasiči proto...

Vizualizace hrádeckého Benaru

Středa, 30. prosince 2020, 21:27

Vizualizace hrádeckého Benaru
Vizualizace hrádeckého Benaru
POČASÍ NA STŘEDU: Ráno pozor na náledí. Přes den si užijeme sluníčko

Během dnešního dne by mělo být v Libereckém kraji oblačno až polojasno. Sněžení se zřejmě objeví jen ojediněle na horách.

Přes omezení většina prodejců umožňuje reklamaci či vrácení zboží

Přes současná vládní nařízení, kdy mohou fungovat jen vybrané obchody a například hypermarkety nesmějí některý sortiment nabízet, většina prodejců umožňuje reklamace, vrácení, případně výměnu dříve zakoupeného zboží. Reklamovat nebo vrátit...

Turisté mají smůlu. Novoroční výstup na Ještěd se nekoná

Posledních pětačtyřicet let se lidé vydávali na Nový rok na Ještěd v rámci akce Klubu českých turistů - TJ Lokomotiva Liberec. Letošního 4. ročníku se ale turisté nedočkají. Kvůli koronaviru se přesouvá na příští rok.

Na pravé zimní počasí si budeme muset počkat nejspíš do půlky ledna

Teploty kolem nuly, zataženo a dešťové či sněhové přeháňky. To je stručný souhrn počasí za poslední dny. Na přelomu roku tomu nebude jinak, na ochlazení a pravé zimní počasí si budeme muset počkat do půlky ledna. Ani to však nevydrží dlouho.

Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.