Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Strom splněných přání plní vánoční přání dětí z dětských domovů

Liberecké Nákupní centrum Géčko zahájilo jubilejní 20. ročník Stromu splněných přání, který plní z vánočních přání dětem z dětských domovů, kojeneckých ústavů a nově i dětem z psychiatrické léčebny. Stánek s lístky, na něž děti napsaly, co by rády dostaly od Ježíška, naleznete v atriu centra u vánočního stromečku.

Tento ročník charitativní akce je již dvacátým a i tentokrát akci podporuje statutární město Liberec. V neděli 26. listopadu ho osobně zahájil primátor města Tibor Batthyány, který sám vybral a splnil několik přání.

Stánek s přáníčky je připravený každý den až do 18. prosince. Stačí si vybrat některé z přání, dárek zakoupit a odevzdat pořadatelům akce. Veškeré dárky si po ukončení akce převezmou ředitelé dětských domovů a kojeneckých ústavů, kteří nadělí dárky dětem na Štědrý den pod stromeček.

„Věříme, že se tato charitativní akce stala v Géčku již tradicí a i tento rok se podaří splnit všechna dětská přání,“ říká Lucie Chmelíková ze Správy centra.

Tisková zpráva

Štítky Liberec, Géčko, vánoční strom, strom splněných přání, dětský domov, Tibor Batthyány, Štědrý den, G.cz, Ježíšek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strom splněných přání plní vánoční přání dětí z dětských domovů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.