Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na Podještědských divadelních slavnostech se můžete těšit na Iva Šmoldase nebo jarmark

Ochotníci z Českého Dubu se rozhodli zorganizovat již IX. ročník divadelního minifestivalu těšícího se stále větší oblibě. Od roku 2012 mohli diváci v rámci slavností zhlédnout 35 představení pro dospělé a 25 pro děti.

Program letošní podzimní sezóny tvoří setkání se známou osobností, úspěšná autorská komedie, klasika pro děti a legenda pro sokolovnu stvořená.

Ve čtvrtek 1. října zahájí slavnosti v českodubské besedě Ivo Šmoldas svou zábavnou talkshow. Na následující den naše pozvání přijaly dámy z turnovského divadelního souboru Nakafráno s představením Božský řízek.

V sobotu 3. října se akce přesune do blízké sokolovny na Proseči pod Ještědem, kam dorazí členové Docela velkého divadla z Litvínova se dvěma představeními. Muzikálem Brouk Pytlík, který navazuje na loňský velmi úspěšný hit Ferda Mravenec a divadelní přepis filmové komedie Miloše Formana a Ivana Passera Hoří, má panenko! s Pavlem Novým, Josefem Aloisem Náhlovským a Davidem Suchařípou v hlavních rolích.

informace o předprodeji vstupenek na jednotlivá představení jsou dostupné na webových stránkách akce www.divadelnislavnosti.cz nebo na facebookovém profilu Divadelní společnosti Vojan z.s.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva | Foto Docela velké divadlo

Štítky Podještědské divadelní slavnosti, vojan, divadlo, slavnost, představení, Ivo Šmoldas, Český Dub, brouk Pytlík, Miloš Forman, Ferda Mravenec, Ivan Passer, Pavel Nový, Josef Alois Náhlovský, David Suchařípa, Hoří, má panenko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Podještědských divadelních slavnostech se můžete těšit na Iva Šmoldase nebo jarmark  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.