Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Zdolali Ještěd, teď se chystají na Sněžku. Běžecká partička připravuje další výzvu

V dubnu zdolala Ještědská běžecká partička hned několikrát vrchol Ještědu. Ve výzvě, kde se počítal každý nastoupaný metr, podpořila parta nadšenců Apolinářská nedonošeňátka. Teď se chystají na Sněžku, opět s myšlenkou pomoci dětem.

„První výzva se povedla a my jsme společně s dárci mohli věnovat krásných 35 000 korun spolku Apolinářská nedonošeňátka. Byl to neskutečný zážitek, který jsme sdíleli společně s našimi týmovými kolegy,“ popsala za partičku Sabina Rakovská.

Z Ještědu se nyní vydají pokořit rovnou Sněžku. Dne 26. června staneme na jejím úpatí, abychom po dobu 15 hodin absolvovali co nejvíce výstupů a sestupů. Čeká nás trasa dlouhá 12 kilometrů a musíme zdolat 815 výškových metrů, komentovala Rakovská.

Výzvu běžců může podpořit kdokoliv příspěvkem na účet 123-1552310247/0100 a variabilní symbol 77777. Bližší informace k výzvě najdete na webu www.pobezime.cz.

Ani tentokrát ale nebudou běžci pálit energii jen tak nadarmo. I tato výzva má jasný cíl. Partička chce i nadále pomáhat dětem, proto se spojila s organizací Vzhůru k zázrakům. Veškeré peníze z nasbíraných kilometrů tak půjdou na pomoc Patrikovi, Nicolasovi a Marušce. Malý Patrik se potýká s Costello syndromem, Maruška bojuje s DMO spastickou kvadruparézou a Nicolas trpí těžkým kombinovaným postižením - hydrocefalus, DMO, epilepsie, mentální retardace, ADHD způsobeným náročným porodem.

K výzvě se mohou připojit všichni příznivci běhu. Stačí vyběhnout nějaký kopec a za všechny nastoupené metry přispět danou částku. „A nebo ještě lépe, můžete nás podpořit přímo osobně na Sněžce a užít si ten úžasný pocit s námi,“ dodala běžkyně.

Ohodnoť článek

Foto Ještědská běžecká partička

Štítky Ještědská běžecká partička, Sněžka, Ještěd, charita, běh

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zdolali Ještěd, teď se chystají na Sněžku. Běžecká partička připravuje další výzvu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.