Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

TIP NA VÝLET: Adrenalin a zábava v zážitkovém parku u Drážďan – bez testů i respirátorů

Už jste jeli na obří skluzavce, našli odvahu ke skoku volným pádem nebo třeba rýžovali zlato? To vše, a ještě mnohem víc nabízí zábavní park Oskarův svět (Oskarshausen) ve Freitalu nedaleko Drážďan. Na více než 15 000 m2 najdete spoustu zábavy od motokár přes jízdu na ponících až po výrobu keramiky, a to uvnitř i pod širým nebem. Součástí areálu je i unikátní Svět iluzí, kde můžete zkusit prorazit zeď trabantem nebo se vyprat v pračce.

Oskarshausen je ideálním letním cílem pro rodiny s dětmi. Malí cestovatelé se mohou vyřádit na klouzačkách, řetízkovém kolotoči, vodních tobogánech, prolézačkách, trampolínách či skákacích polštářích. Mají ale také možnost rozvíjet svou manuální zručnost a fantazii – k dispozici je dětská truhlářská či keramická dílna nebo tvorba obrázků z písku. Oskarshausen má ale i vlastní továrnu na hračky a cukrovinky.

Trabantem proti zdi aneb Oklamejte Instagram

Otevírací doba: denně od 9 do 19 hodin (do 5. 9.)

Vstupné: 5,90 € za osobu do Oskarova světa, 6 € za osobu k hlavnímu vstupnému do Světa iluzí

V Oskarově světě iluzí se budou bavit nejenom děti, ale i dospělí! Tady totiž zažijete nemožné a fotky, které zde uděláte, budete sdílet s velkou radostí! Že jste nikdy nebyli v New Yorku? Nejspíš to nikdo nepozná. Tak dokonalou iluzi totiž dokážou v Oskarshausenu vytvořit. Visíte nad městem a všichni přemýšlejí, jak jste to dokázali. V Oskarově světě iluzí můžete lézt s pandami po kmenech bambusu, vyzkoušet rychlost Jet Surfu, aniž by se pohnul, nebo se třeba stát liliputem. Smát (a chvílemi možná i bát) se tady budete všichni.

V cizině, a přitom za humny

Cesta autem do Freitalu u Drážďan trvá z Prahy 1,5 hodiny, z Teplic nebo Děčína či Liberce zabere slabou hodinku. Parkování je zdarma. Vypravit se sem ale můžete i vlakem, Oskarův svět leží jen 15 minut jízdou MHD od hlavního drážďanského nádraží. A se svačinou si lámat hlavu nemusíte, občerstvení stejně jako nové zážitky na vás čekají přímo v Oskarshausenu. 

Chcete vědět víc? Podívejte se na webovky, které jsou i v češtině na www.oskaruvsvet.cz

Po návštěvnících není vyžadován negativní test na covid-19 a není potřeba mít respirátor či nanoroušku, a to jak ve venkovních, tak i vnitřních prostorách.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Oskarův svět

Štítky adrenalin, zážitkový park, Drážďany, oskarův svět, Trabant, zábava, Freital, respirátor, zábavní park, Instagram, New York, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIP NA VÝLET: Adrenalin a zábava v zážitkovém parku u Drážďan – bez testů i respirátorů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.