Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Žádné testy ani očkování o Vánocích a na Nový rok. Centra v Libereckém kraji zůstanou zavřená

Očkovací a testovací centra v Libereckém kraji zůstanou o svátcích uzavřená. Týká se to Vánoc i silvestra a Nového roku. Vedení Libereckého kraje tak chce dát zdravotníkům volno, které mohou strávit s rodinou. Mimo provoz bude i krajská informační linka.

Zavřená centra budou na Štědrý den, Boží hod, Štěpána, silvestra a Nový rok. „Vánoce a období závěru roku by měly být chvílemi, kdy můžeme aspoň na okamžik zpomalit uspěchaný čas a užít si kouzlo svátečního klidu bez starostí a s těmi, kteří jsou nám nejbližší. Dopřejme to i zdravotníkům. Právě oni si odpočinek zaslouží po těžkém roce víc než kdokoliv jiný,“ vysvětlil důvod uzavření center hejtman Martin Půta (SLK).

Jinak budou centra fungovat v normálním režimu, stejně jako linka 800 880 066. V provozu bude ve všední dny v čase 8 až 16 hodin, o víkendech od 8 do 13 hodin. „Obyvatelům kraje tato linka slouží výhradně k registraci k očkování, není určena pro zodpovídání dotazů týkajících se koronaviru. Chtěl bych občanům poděkovat za to, že to budou respektovat,“ dodal Vladimír Richter (ODS), radní pro resort zdravotnictví.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Denisa Albaniová

Štítky očkování, testování, Liberecký kraj, očkovací centra, nový rok, Vánoce, Štědrý den, Martin Půta, Starostové pro Liberecký kraj, Vladimír Richter, ODS

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žádné testy ani očkování o Vánocích a na Nový rok. Centra v Libereckém kraji zůstanou zavřená  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.