Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Čekají nás dvě mrazivé noci. Sněžit ale nebude

Následující dvě noci budou mrazivé. V noci na úterý v Libereckém kraji teploty spadnou až k minus deseti, v noci na středu pak ještě o stupeň níže. V dalších dnech se pak mírně oteplí. Další výraznější srážky ale mají přijít až zkraje příštího týdne.

Dnes v noci bude místy zataženo nízkou oblačnosti nebo mrznoucí mlhy, jinde jasno až polojasno. Teploty budou kolem minus šesti, při vyjasnění bude až minus deset.

Mrznout bude i během úterý. Místy bude zataženo nízkou oblačnosti, zpočátku i mrznoucí mlhy, místy, postupně na většině území skoro jasno až polojasno. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od minus 3 do 0 stupňů.

Také v noci na středu ještě bude silný mráz, kdy můžeme naměřit až minus jedenáct stupňů. Poté do střední Evropy bude zasahovat mohutná tlaková výše se středem nad Britskými ostrovy. „Kolem ní budou postupovat frontální systémy přes jižní Skandinávii k jihovýchodu a částečně ovlivní počasí u nás,“ uvedl Pavel Jůza z ČHMÚ.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky počasí, týden, teplota, sníh, přeháňky, Liberecký kraj, Český hydrometeorologický ústav, střední Evropa, Britské ostrovy, Skandinávie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čekají nás dvě mrazivé noci. Sněžit ale nebude  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.