Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policie ve čtvrtek ráno na necelou hodinu uzavře křižovatku u autodromu. Bude vyšetřovat tragickou nehodu

Křižovatka u autodromu v Sosnové bude ve čtvrtek brzy ráno asi hodinu zcela uzavřená. Důvodem je vyšetřování tragické nehody, ke které tu došlo 6. prosince. Při srážce sypače s autem zemřel řidič osobního vozu.

„Příčinu a okolnosti této tragické nehody stále zjišťujeme a budeme například zkoumat, jaké měli oba řidiči výhledové podmínky,“ uvedla mluvčí policie Ivana Baláková. Uzavření křižovatky proto přijde i v podobnou hodinu, kdy k nehodě došlo.

Křižovatka bude uzavřená od 5:45 do 6:30. Objízdné trasy pro motoristy jedoucí po silnici 9 povedou přes Českou Lípu. Ve směru od Nového Boru to bude přes ulice Vrchlického a 5. května. Řidiči osobních aut mohou pak projet obcí Sosnová po staré silnici na Ramš, nákladní musí jet z ulice 5. května do ulice U Obecního lesa a dál přes most směřující na Zahrádky.

„Ve směru od Prahy bude uzavřen sjezd silnice I/9 u benzinové čerpací stanice Zaris Sosnová. Odtud lze pokračovat rovně do ulice U Obecního lesa, kde za mostem mohou osobní i nákladní vozidla sjet a projet po staré silnici do ulice 5. května až k ulici Svárovská," dodala Baláková. Na silnici 9 se dostanou motoristé po ulici Karla Poláčka, řidiči osobních vozů mohou ještě zvolit variantu přes Dubici do centra České Lípy.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, nehoda, sosnová, autodrom, sypač, silnice, Česká Lípa, Karel Poláček, Nový Bor, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie ve čtvrtek ráno na necelou hodinu uzavře křižovatku u autodromu. Bude vyšetřovat tragickou nehodu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.