Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Ještěd loni uspěl se Seznamkou pro lyže. Chystá skiareál v ulicích Liberce další akci?

Když se loni v zimě uprostřed noci objevily po Liberci desítky lyží s odkazem na Seznamku pro lyže, vyklubala se z toho marketingová akce skiareálu na Ještědu. A podle ohlasů povedená. Podle informací Liberecké Drbny v příštích dnech chystá areál akci podobnou. Lyže by nyní měly nahradit speciální schránky.

Podle momentálně dostupných informací se nová akce Skiareálu Ještěd chystá ke spuštění během následujících dvou týdnů. V tomto čase by se měly v libereckých ulicích a na dalších veřejných místech postupně objevovat jakési speciální schránky, ve kterých bude ukryto zatím neznámé překvapení pro nálezce. V současné chvíli je obsah tajemných schránek neznámý, ale vzhledem k zaměření činnosti Skiareálu Ještěd je pravděpodobné, že se bude jednat o skipasy. Právě skipasy zdarma byly hlavním hnacím motorem loňské Seznamky pro lyže.

Za desítkami lyží po Liberci stojí Skiareál Ještěd. Netradiční seznamka odmění nálezce skipasy

Od úterní noci, kdy se po Liberci objevily podivné lyže s QR kódem a odkazem na Seznamku pro lyžaře, nebylo jasné, kdo za akcí stojí. Nyní je jasno. Lyže na různá místa po Liberci umístil Skiareál Ještěd.

Naše redakce se s dotazy ohledně chystané akce obrátila přímo na vedení skiareálu, to ale odmítlo celou situaci jakkoliv komentovat.

Zatím tedy není zcela jasné, kdy akce vypukne a co bude jejím cílem, ale budeme celou situaci sledovat a přineseme vám brzy další informace. Do té doby mějte oči na stopkách, ať tajemné schránky v libereckých ulicích neminete.

Leden je již tradičně měsícem, kdy na sjezdovkách v celé republice panují nejlepší sněhové podmínky z celé sezóny. Také ve Skiareálu Ještěd je sněhová situace velmi dobrá a na návštěvníky čeká v těchto dnech jedno z nejlepších letošních lyžování na Nové Skalce, Na sjezdovkách je navíc momentálně slabší provoz a na lanovku nasednete zcela bez čekání. V provozu je navíc denně i oblíbené nové večerní lyžování.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Skiareál Ještěd

Štítky Ještěd, seznamka pro lyže, lyžování, Liberec, skiareál, lyže, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ještěd loni uspěl se Seznamkou pro lyže. Chystá skiareál v ulicích Liberce další akci?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.