Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Neštěstí cukrářky ze show Peče celá země. Její rodina při požáru v Líšném přišla o střechu nad hlavou

Díky reality show České televize Peče celá země lidé poznali její talent. Mladá Anička z Líšného u Malé Skály teď ale prožívá těžké dny, při požáru minulý víkend přišla se svou rodinou o střechu nad hlavou. Nešťastná událost ale nyní přinesla vlnu solidarity.

„V době příjezdu hasičů šlehaly z okna druhého patra plameny,“ popsal událost mluvčí hasičů Jan Přerovský. Rodina Aničky tak během pár minut přišla o všechno – nejen dům, ale i jeho vybavení nebo oblečení.

Přispět rodině lze na účtu 123-5923220207/0100

„To, co se v sobotu ráno stalo, ze své hlavy nikdy nevymažu. Všem ze srdce děkujeme za jakoukoli pomoc,“ napsala sama Anna Klápšťová na Instagramu s tím, že ji brzy ráno probudily plameny. Poděkovala také hasičům, lékařům a také sousedům a kamarádům.

Během chvíle se zvedla vlna solidarity. Starostové Líšného a Malé Skály zřídili transparentní účet, na který mohou lidé přispívat. Příspěvky pak mohou rodině celou situaci ulehčit a přispět jí k rychlejšímu návratu do normálního života.

K pomoci vyzvala i porotkyně reality show Peče celá země Mirka van Gils Slavíková. „Jsme velká rodina, pojďme se spojit a pomoct naší úžasné Aničce. Stala se nešťastná chvíle a přišla o domov. Nejen ona, ale i celá její rodina nyní potřebuje podpořit. Pokud máte možnost zaslat jí na veřejnou sbírku jakoukoliv finanční pomoc, bude to znamenat mnoho,“ uvedla na sociálních sítích.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS LK a Facebook/Peče celá země

Štítky požár, Líšný, Malá Skála, cukrářka, cukrářka anička, Peče celá země, rodina, Česká televize, Mirka van Gils Slavíková, Instagram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neštěstí cukrářky ze show Peče celá země. Její rodina při požáru v Líšném přišla o střechu nad hlavou  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.